banner102

Büyükşehir'den Osmangazi'ye yeni bir yol daha

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir şehir haline getirmek için sürdürülen çalışmalar çerçevesinde İvaz Paşa ile Molla Fenari mahallelerinde yeni bir yol açılacağını söyledi.

Büyükşehir'den Osmangazi'ye yeni bir yol daha
 Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İvaz Paşa ve Molla Fenari mahallelerinde incelemelerde bulundu. Altepe, “Özellikle kentin sıkıntılı noktalarından Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde her konuda gereken çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunlardan, dağ eteklerinde kurulu olan İvaz Paşa ve Molla Fenari mahalleleri arasındaki bölgede, ulaşımda büyük eksiklikler var. Bu noktada planlarda olmayan yolları, Büyükşehir Belediyesi olarak planlara işleyip kamulaştırmaları gerçekleştiriyor ve yolları açıyoruz” dedi.
Başkan Altepe, İvaz Paşa meydanından Molla Fenari Camii’ne kadar uzanan bölgede yeni bir yol açılması için çalışmaların da tamamlandığını ifade ederek, “Burada yol çalışmalarına başladık. Osmangazi Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden pazar yerinin de bulunduğu bölgeye, yol kazandırıyoruz. Burada kamulaştırılan 36 parselin yerinde 10 metrelik yeni bir yol yapılıyor. Bu yol, açıldığında, İvaz Paşa, Molla Fenari ve Maksem bölgelerine değer katmış olacak, vatandaşların da yaşamlarını kolaylaştıracak” diye konuştu.
Başkan Altepe, incelemenin ardından İvaz Paşa ve Molla Fenari’de yaşayan vatandaşlarla da sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0