Büyükşehirden 40. Sosyal Tesis İnegöl’e

Bursalıların kaliteli hizmeti ucuza almasını sağlayan sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl’de hizmete açtı.Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı törenle açıldı. Büyükşehir...

Büyükşehirden 40. Sosyal Tesis İnegöl’e
banner98
Bursalıların kaliteli hizmeti ucuza almasını sağlayan sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl’de hizmete açtı.
Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı törenle açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 40. sosyal tesisi İnegöl’de hizmete açmaktan mutlu olduklarını söyledi. Kaplıcaların hemen yanında bulunan mesire alanına kurulan ve inşaatı İnegöl Belediyesi’nce başlatılan tesislerin ilçe meclisi kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiğini ve inşaatın kendilerince tamamlandığını anlatan Altepe, mesire alanı eksikliklerinin de giderildiğini kaydetti. Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nın bölgeye değer katacağını söyledi. Yaklaşık 70 bin metrekarelik alana yayılan tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Altepe, "Sosyal tesisimiz bölgemize, İnegölümüze ve Oylat’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Bütünşehir Kanunu ile yerel yönetimlerde yeni dönemin başladığını, Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin tamamında yerde olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “İşte bugün de Oylat’tayız. Bursa’dan yaklaşık 70 kilometre mesafede olmasına karşın burada yatırımımızı yaptık. İnşallah Büyükşehir’in gücü her alanda kendini gösterecek. Bursa bir bütün olarak kalkınacak. İl merkezinde ne varsa, İnegöl’de de, Orhaneli’de de olacak” diye konuştu.
Bursa ve İnegöl için heyecan duyduklarını, bu il için gece gündüz çalışmaktan keyif aldıklarını belirten Başkan Altepe, bölgeye ve Oylat’a değer katmanın, burayı gerçek anlamda turizm merkezine dönüştürmenin en büyük hedefleri olduğunu kaydetti. Başkan Altepe, BURFAŞ sosyal tesislerinin da içinde bulunduğu 70 bin metrekarelik mesire alanının daha sonra spor ve yürüyüş parkurlarıyla donatılacağını vurgulayarak, “Buraya gelenler sosyal faaliyetlerin yoğunlaşmasını istiyor. Biz de bu tesislerin yapımını ve mesire alanının düzenlenmesini bir başlangıç olarak görüyoruz. Tüm gücümüzle yapılan istekleri yerine getirmeye çalışacağız. Yeter ki Oylat kazansın, İnegöl Kazansın” şeklinde konuştu.
İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise, Büyükşehir Belediyesi’nce ilçeye kazandırılan tesislerin Oylat’ın marka değerini artıracağını vurguladı. Akça, yapılan hizmet nedeniyle Başkan Altepe ve ekibine teşekkür etti.
İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay Yeni de, Büyükşehir Belediyesi’nin gücüyle İnegöl’e altın değerinde bir tesis kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yeni, Başkan Altepe ve ekibine teşekkür etti.
Törende söz alan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 17 ilçede BURFAŞ sosyal tesislerini yapmak ve halka hizmet için Başkan Altepe’nin talimatıyla Oylat’a geldiklerini vurguladı. Sosyal tesislerin yaz ve kış açık kalacağını belirten Gümüşsoy, “Sabah’la öğle arası kahvaltı, akşamın geç vakitlerine kadar da ızgaranın her çeşidini sunmak üzere bir tesis inşa ettik. Bu tesislere Oylatlılarla, İnegöllülerle beraber sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Safra kesesi ameliyatı geçiren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal tesislerin açılışına katılamadı. Tesislerin açılışının ardından vatandaşlara, ekmek arası köfte ve ayran ikram edildi. Başkan Altepe ve protokol üyeleri, konuşmaların ardından tesisleri gezdi.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0