Büyükşehir Meclisinden Özel Eğitime Onay Çıktı

İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisine kavuşuyor. İznik'te Özel Eğitim ve Öğretime Bursa Büyükşehir Meclisinden onay çıktı. Eğitim ve Öğretim alanı olarak işaretlenmesi hususu CHP, MHP,DP' nin hayır oyalarına karşılık Ak Parti Meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Büyükşehir Meclisinden Özel Eğitime Onay Çıktı
banner98
 Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısı 2. Birleşimi 25 Mayıs 2016 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç başkanlığında yapıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın çalışmaları ve girişimleri sonucu hayata geçen projeye Büyükşehir Belediye Meclisinden onay çıktı. İznik Belediye Meclisinde 03 Mayıs 2016 tarihinde ve 71 sayılı karar ile meclisten geçerek, Bursa Büyükşehir belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının ( Mevzi İmar Planı) uygunluğu oy çokluğu ile kabul edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hıştıroğlu'nun da katıldığı toplantı da açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Sargın "Özel Eğitim Okulu desteklerinizden dolayı Bursa Büyükşehir Meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz de bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Eğitim ve Öğretim bizlerin vazgeçilmez önceliklerimizdendir. İlçemize 32 derslik Özel Eğitim tesisi hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0