Büyükşehir Belediyesi ile Ortak Çalışmalara Devam Edeceğiz

Bursagaz üst yönetimi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Bursagaz Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yasir Bora, Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp ve Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden’i makamında kabul eden Başkan Alinur Aktaş, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile Bursa'yı daha ileri noktalara taşımak adına ortak çalışmalara ve işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi ile Ortak Çalışmalara Devam Edeceğiz
banner98
 Bursagaz Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yasir Bora, Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp ve Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, görevine başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Bursagaz yönetiminin tebriklerini kabul eden Başkan Aktaş, hem Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hem de Bursagaz’ın Bursa halkına hizmet eden iki kurum olduklarını belirterek, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla yürütecekleri hizmetlerde ortak çalışmalara açık olduklarını kaydetti. Başkan Aktaş ayrıca ilk fırsatta Bursagaz'ın bölgenin ilk ve tek LEED Platinum sertifikalı genel müdürlük binasını da ziyaret etme sözü verdi.

 

“Büyükşehir Belediyesi ile Ortak Çalışmalara Devam Edeceğiz”

 

Başkan Aktaş’ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, Başkan Aktaş’a Bursagaz’ın 2017 yılı değerlendirmelerini ve gelecek yılın planları aktardı. Bursagaz’ın ana faaliyetleri, yönetim kurulu ve operasyonel süreçleriyle ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı ve 2018 yılı hedeflerinin anlatıldığı ziyarette Dr. Markus Rapp, “Bursagaz olarak Bursa’nın tüm ilçelerini hatta köylerini doğal gazla buluşturmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Halka hizmeti önceliği olarak belirleyen bir şirket olarak, Başkan Aktaş’ın öncülüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Bursalılara hizmet etme isteğimizde mutabık kalmamız bizi çok mutlu etti. En çevreci yakıt doğal gazı Bursa’nın yeni bölgelerine ulaştırarak, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, Bursa’nın hava kalitesini artırma projesine de destek oluyoruz. Birlikte yapacağımız çok şey olduğuna inanıyoruz. Başkanımızı da en kısa zamanda Bursagaz Genel Müdürlük binamıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0