Bursasporlulara İndirimli Elektrik

Bursaspor, Bisen Elektrik ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında taraftarlarına indirimli elektrik fırsatını sunarken, yıllık 35 bin aboneye ulaşıp 4 milyon lira gelir hedefliyor.

Bursasporlulara İndirimli Elektrik
banner98
 Bursaspor, kulüp gelirlerini artırmak ve taraftarına fayda sağlamak amacıyla Bisen Elektrik ile iş birliğine giderek, uygulamayı taraftarlarının kullanımına sundu. Bursaspor Kulübü’nün Bisen Elektrik ile ortak yürüttüğü proje sayesinde yeşil-beyazlı taraftarlar ev ve iş yerlerinde elektriği indirimli olarak kullanabilecek. Yeşil-beyazlı kulübün taraftarları bu iş birliği sayesinde özel avantajlarla hem indirimli elektrik fırsatından yararlanacak hem de kulübe katkı sağlayacak. Yeşil-beyazlı kulüp, bu anlaşma ile 35 bin aboneye ve yıllık 4 milyon lira kalıcı gelir hedefliyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan düzenleme ile ayda 135 lira elektrik faturası ödeyen tüketiciler, elektriğini istediği şirketten tedarik edebiliyor. Faturaları ile birlikte Bursastore’lara gelen veya Türkiye’nin her yerinden 0212 344 0 212 çağrı merkezini arayan taraftarlar indirimli elektrik kampanyasından yararlanacak.
Yeşil-beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri’nde Bisen Elektrik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bursaspor’un kalıcı geliri yönetim kurulunun öncelikli hedeflerinden biri olduğunu ifade eden Bursaspor Ar-Ge Grubu Başkanı Kemal Güler, “Bursaspor kentinin imkanları ve taraftarının gücüyle birleştiğinde istikrarlı gelir modeline ulaşacaktır. Sportif başarının olmazsa olmazı olan başarılı yönetim, ekonomik olanakları doğrudan ilgilidir. Bu amaçla Bisen elektrikle yapılacak ortaklık yalnızca Bursa’da yaşayanların değil, yeşil-beyaz renklere gönül veren tüm Türkiye’deki taraftarlarımızın ortak projesidir” dedi.
Proje ile ilgili bilgiler veren Bisen Elektrik İcra Kurulu Başkanı Mesut Alparslan, “Bursaspor taraftarlarına ve gönül verenlerin yararlanmasını sağlayacak bir proje için geldik. Biz normal şartlarda elektrik faturasını ödeyen herkesin bu projede serbest tüketici olarak limitlerini doldurmuş, 135 lira ve üzeri fatura ödeyen her vatandaş bu projeden faydalanabilir. Elektrik faturasının üzerine her hangi bir ilave gelmediği gibi kendisi ve kulübü faydalanacaktır. Faturanızın üzerine ilave bir ücret gelmediği gibi hem kendisi indirimden faydalanabilecek hem de kulübüne katkı sağlamış olacak. Burada yüzde 10’luk bir indirim söz konusu. Tüketici bu indirimin hepsini kulübe de bağışlayabilir veya bir miktarını da seçebilir. Bu son aşamada tüketiciye bırakıldı. Tüketicilerimizden biz depozito istemiyoruz. Vatandaşlarımız bize üye olduktan sonra eski elektrik şirketlerinden depozitolarını alabilirler. Bugüne kadar taraftar bir şey yapmak istiyordu. Bu proje ile çok kolay bir şekilde kulübüne katkı sağlamış olacak. Türkiye’deki en geniş ödeme modeli bizde. Türkiye’deki bütün bankalarda, faturavizyon, faturamatik gibi tüm gişelerden faturalarını ödeyebilecekler” diye konuştu.
Bursaspor’a gönül vermiş olan insanların bu projeye sahip çıkmasının çok önemli olduğuna değinen Bursaspor Reklam Pazarlama ve Gelirlerden Sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu, “Burada elektrik kullandığında normal kullanılandan daha düşük fatura gelebilecek. Her iki tarafın da karlarını amaçlıyoruz. Bursaspor’a hep katkı sunmak isteyen orta ve alt gelirde olan taraftarlarımıza bu proje bir fırsat diye düşünüyoruz. Bursaspor taraftarının gücüyle birleştirdiğinde her geçen gün daha verimli kaynaklara kavuşacaktır. Gerek sponsorluklar, gerek reklam mecralarımız gerekse de ortak geliştirdiğimiz kalıcı gelir projelerimizden en önemlisi olan BS Elektrik ile herkesin her zaman Bursaspor’a katkı sunabileceği bir gelir modeli oluşturmuş olduk. Eğer 35 bin abone oluşturabilirsek yılda 4 milyon rakam kazanabileceğiz. Tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyor, BS elektriğin Bursaspor'a ve Bursa’ya hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0