banner102

BURSALI ŞOFÖRDEN ÖRNEK DAVRANIŞ…

Bursa’da taksi şoförü olarak görev yapan Cevdet Pektaş, aracında bulduğu para dolu çantayı sahibine teslim ederek, örnek bir davranışa imza attı. Taksi şoförünün bu davranışı, meslektaşları ve Bursalı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

BURSALI ŞOFÖRDEN ÖRNEK DAVRANIŞ…
 Terminal Taksi Durağı’nda görev yapan 16 T 0140 plakalı aracın şoförü Cevdet Pektaş, geçtiğimiz akşam Bursa Otobüs Terminali’nden aldığı Cavit Güler isimli yolcuyu Kaplıkaya’ya bıraktı. Yolcunun ardından durağa gelen Cevdet Pektaş, aracın içerisindeki siyah çantayı fark etti. Çantanın içerisinde bin 450 Euro olduğunu gören Pektaş, hemen tutanak tuttu ve çantanın sahibine ulaşmaya çalıştı. Sabah saatlerinde çantanın sahibi Cavit Güler’e ulaşan Taksi şoförü Cevdet Pektaş, parayı sahibine teslim etti.

Taksi şoförü Cevdet Pektaş’ın bu tutumu Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve meslektaşları tarafından takdirle karşılandı.

Hasan Topçu: “Asil ve örnek bir davranış”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ise, taksi şoförü Cevdet Pektaş’ın asil ve örnek bir davranışa imza attığını belirterek, “Cevdet kardeşimiz taksici esnafının ne kadar dürüst ve bu mesleği layıkıyla yapan insanlar olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bizim esnafımız kesinlikle bunun aksi bir duruma tenezzül etmez. Çünkü ekmeğinin peşindedir, harama kesinlikle yan gözle bile bakmaz. Örnek bir davranışa imza atan Cevdet kardeşimize bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0