banner102

Bursa,EMİTT Fuarının Gözdesi Oldu

Bursa, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) gözdesi oldu.

Bursa,EMİTT Fuarının Gözdesi Oldu
 Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini 19. kez buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) son gününde 'En İyiler Ödül Töreni' düzenlendi. 'Ulu Şehir' sloganı ve 'Şehir Logosuyla' Bursa Valiliği, fuarı ziyarete gelenlerin ilgi odağı oldu. 71 ülke ve 4 bin 500 katılımcı arasında 'İnsanlığın Ortak Mirası Bursa' teması ile yola çıkan Bursa Valiliği Standı, valilikler arasında birinci oldu. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine giren değerleriyle, Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliğine (EHHTA) Türkiye’den kabul edilen ilk ve tek üye olmasıyla Bursa, 'En İyi Stant ödülü'ne layık oldu.
Katılımcılara ödül plaketlerini Fuar Genel Müdürü Hacer Aydın verirken, "Katılımcılarımız EMITT’e son derece profesyonel bir şekilde katılıyorlar ve EMITT Fuarının en iyilerini seçmek bizim için her yıl daha zorlaşıyor. Uluslararası kriterlere uygun bir şekilde 4 gün boyunca ekip olarak stantları gezerek yapılan çalışma ile ortaya çıkan sonuçlara göre EMITT Fuarının en iyilerini ödüllendirmekten mutluluk duymaktayız” dedi.
Stantlarına olan yoğun ilgi ve aldıkları ödül sonrası mutlu olduklarını belirten Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, "Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun önderliğinde, Bursa'yı her alanda zirveye çıkartmak için gece gündüz çalışıyoruz. Standın hazırlanmasında katkısı olan valilik çalışanlarına, belediyelere ve STK’lara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0