“Bursa,Demokrasi Şölenine Şahit Oldu“

Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı; “İnşallah, adaylarımız açıklandıktan sonra da tüm aday adaylarımız şimdi olduğu gibi seçim döneminde de bizlerle sahada çalışmaya devam ederler” dedi.

“Bursa,Demokrasi Şölenine Şahit Oldu“
banner98
 AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, aday adaylarının teşkilatları ziyaret etmeleri ve temayül yoklamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye genelinde tüm illerde yapılan temayül yoklamalarının Bursa’da da büyük bir demokrasi şölenine sahne olduğuna dikkati çeken İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti’nin bir kez daha örnek olacak bir çalışmaya imza attığının altını çizdi. Yaklaşık bir aydır her gün onlarca aday adayını konuk ettiklerini ve kendilerini dinlediklerini kaydeden Yazıcı; “Partimize büyük bir teveccüh var. Sağolsun aday adaylarımız kendilerini ve projeleri anlatmak, bizlerle tanışma için ilçe teşkilatımıza geldiler. Özellikle son iki haftada günde 50 aday adayını ağırladık. Hepsini dinledik. Anlattıkları projeler ve hedeflerini duydukça daha da mutlu olduk. Her kesimden, her meslek grubundan son derece saygın ve başarılı dostlarımızla buluşmuş olduk. Temayül yoklamasında da aynı renkliliğe ve coşkuya şahit olduk. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Sonuçların, partimiz için, teşkilatlarımız için ve aday adaylarımız için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.


“TEMAYÜLDEKİ COŞKUYU SEÇİM ÇALIŞMALARINDA DA GÖRMEK İSTİYORUZ”

AK Parti’nin yaptığı temayül yoklamasının bir kez daha diğer partilere örnek olduğuna işaret eden Yazıcı, binlerce insanın bir araya geldiği ve herkesin kol kola gönül gönüle olduğu başka bir parti buluşmasını görmenin günümüzde neredeyse imkansız olduğunu dile getirdi. Temayüldeki coşku ve birlikteliğin seçim zamanı da aynı yoğunlukta olmasını arzu ettiklerini vurgulayan Yazıcı; “Pazar günü büyük bir demokrasi şölenine şahit olduk. Yüzlerce aday adayı ve binlerce AK Parti sevdalısı, temayül yoklamasına akın etti. Diğer partiler neredeyse aday adayı bulamazken AK Parti’ye gösterilen teveccüh bizleri mutlu ediyor. İnşallah aday adaylarımızın bu birlik ve beraberliğini sonuçlar açıklandıktan sonra, seçim çalışmaları için sahaya indiğimizde de göreceğiz. Bizler yüzyılın bu en önemli seçiminde hep birlikte el ele çalışmak, partimize rekor oylar kazandırmak istiyoruz. Bunu da hep birlikte çalışarak başaracağımıza inanıyoruz” dedi.


“TEŞKİLATLARIN HAFIZASI GÜÇLÜDÜR, ÇALIŞANI UNUTMAZ”

Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ayrıca teşkilatların hafızasının çok güçlü olduğunu ve AK Parti’ye gönül veren ve bu parti için çalışan hiç kimsenin unutulmayacağını söyledi. Yazıcı, herkesin mutlaka bir gün hak ettiği yere geleceğine inandığını vurgulayarak, kimsenin kırgınlık ve küskünlük içerisine düşmemesini ve iyi niyetle çalışmaya devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0