banner101

Bursa'daki Yangında Facianın Eşiğinden Dönüldü.

Bursa'da bin 600 işçinin çalıştığı tekstil fabrikasındaki yangında çatının çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı. İtfaiye, Nilüfer Arama Kurtarma ve Mahalle Afet Gönülleri ekibinden 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangının ilk çıkış...

Bursa'daki Yangında Facianın Eşiğinden Dönüldü.
Bursa'da bin 600 işçinin çalıştığı tekstil fabrikasındaki yangında çatının çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı. İtfaiye, Nilüfer Arama Kurtarma ve Mahalle Afet Gönülleri ekibinden 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangının ilk çıkış görüntüleri de kameraya yansıdı. Havadan ve karadan 30'u aşkın itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın ise kontrol altına alındı.

Merkez Yıldırım ilçesinde trafo patlaması sonucu başlayan yangın fabrikayı sarmıştı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınamadı. Bayram tatili olduğu için fabrikada sadece 3 güvenlik görevlisi ve bir amirin bulunduğu öğrenildi. Yangın haberini alan fabrika çalışanları olay yerine koştuğunda gözyaşlarını tutamadılar. 3 itfaiye eri ise dumandan zehirlendi.

YANGINI SÖNDÜRÜRKEN ÇATI ÇÖKTÜ
Yangın söndürme çalışmaları esnasında fabrikanın içerisinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan bir personel, Nilüfer Arama Kurtarma ekibinden bir personel ve Mahalle Afet Gönüllüsü bir personel çatının çökmesi sonucu yaralandı. Yaralı görevliler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kanlar içinde kalan arama kurtarma görevlilerinin demir yığınlarının altında kalması sonucu yaralandığı öğrenildi.

YANGININ İLK ÇIKIŞ HALİ KAMERALARA YANSIDI
Öte yandan trafo patlaması sonucunda çıkan yangını bir kişi cep telefonuyla görüntüledi. Yangın sebebiyle alevlerin yükseldiği ve gökyüzünü yoğun bir dumanın kapladığı görülüyor. Ayrıca yangının ilk çıkışında köy sakinlerinin de büyük bir panik yaşadığı kameraya yansıdı. Fabrika yanında bulunan meyve bahçeleri de yangından zarar gördü.
Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0