BURSA’DA ERKEN BAYRAM

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Bursa Şubesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak gıda yardımı, bayramlık giysi ve evden eve iftarlık sıcak yemek ikramı gibi çeşitli insani yardım çalışmaları yürüten Beşir Derneği’nin ‘Bayramlık Paylaşım Nokta’sının açılışına katıldı.

BURSA’DA ERKEN BAYRAM
banner98

Beşir Derneği, Türkiye genelinde açtığı ‘Bayramlık Paylaşım Noktaları’ndan birini de Bursa Dikkaldırım’da Pazar yerinin arasında hizmete açtı. Mağazanın açılış törenine; Bursa 2.Bölge AK Parti Milletvekili Adayı Osman Mesten, Beşir Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt ve TÜMSİAD Bursa Şube yetkilileri katıldı.

“MAĞAZAMIZ ARİFE GÜNÜNE KADAR HİZMET VERECEK”

Açılışta Beşir Derneği Marmara Bölge Müdürü Suat Söğüt, “Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören bu noktalar arife gününe kadar yardıma muhtaç kişileri ücretsiz giydirmeye devam edecek. Yurt geneli olmakla birlikte Bursa Nilüfer Temsilciliğimizin faaliyete geçirdiği bu yardım mağazamızdan kıyafet alamayacak durumda olan yoksul aileler yararlanabilir. İhtiyaç sahiplerinin para ödemeden bayramlık kıyafet alabileceği, ambalajında giysilerin bulunduğu ‘Bayramlık Paylaşım Noktaları’, arife gününe kadar hizmet verecek” dedi.

“MAZLUM VE MAHCUP GÖNÜLLERİN BEŞİR’İ OLUYORUZ”

Bayram öncesi, ekonomik durumu el vermeyen kişilere, yeni bayramlık kıyafet sevincini yaşatmayı amaçladıklarını ifade eden Söğüt, “Bu mağazalarımız; kadın, erkek ve çocuk olmak üzere, bir ailenin tüm bayramlık kıyafet ihtiyacına cevap veriyor. Türkiye genelinde 30’dan fazla ‘Paylaşım Noktası’nda, yılın 12 ayı, yardımlaşma geleneğini devam ettiren Beşir Derneği, bayramlarda açtığı ‘Bayramlık Paylaşım Noktaları’ ile de mazlum ve mahcup gönüllerin Beşir’i oluyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0