Bursa'da 85 polis şefinin daha yeri değişti

Geçen ay 14 emniyet müdür yardımcısı ile 42 şube müdür ve müdür yardımcısının başka illere atandığı Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde yeni bir değişiklik yapıldı.

Bursa'da 85 polis şefinin daha yeri değişti
banner98
 Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonu sonrası binin üzerinde polis memuru ve polis müdürünün yerinin değiştirildiği, başka illere atandığı Bursa'da, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü ve iki şube müdürü, bu sene Emniyet Genel Müdürlüğü'nce terfi olmamasına rağmen valilik onayı ile vekaleten emniyet müdür yardımcılığına atanırken, 85 polis şefinin görev yerleri değiştirildi.

Geçen ay 14 emniyet müdür yardımcısı ile 42 şube müdür ve müdür yardımcısının başka illere atandığı Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ercan Ekincioğlu, Tanık Koruma Şube Müdürü Alper Güneş ile Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun onayı ile emniyet müdür yardımcılığına terfi ettirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, bu sene polis müdürleri arasından sadece 2. sınıf emniyet müdürlerini, birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettirmiş, şube müdürleri arasında ise terfi işlemleri ertelenmişti.

Vekaleten emniyet müdür yardımcılığına getirilen Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu'nun yerine Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Alper Güneş, Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne atanan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Altınsoy'un yerine ise Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden Ahmet Ağaçlı atandı. İdari Mali İşler Daire Başkanlığı'nda görevli Yunus Çiçek İkmal Şube Müdürü olurken, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden Abdullah Atagün Trafik Tescil Şube Müdürü olarak atandı. Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nden tayini çıkan Serdar Çalışkan Devlet Büyükleri Koruma Şube Müdürü, Konya Emniyet Müdürlüğü'nden Mustafa Yılmaz Ulaştırma Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden tayini çıkan Cumhur Kenan Boduroğlu da Bursa Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü olarak atandı.

Yeni atamalara göre, Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Gökhan Eliaçık Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapacak. İkmal Şubesi Müdürlüğü'nden Sevim Gür Bütçe Şube Müdürlüğü'ne, Özkan Güleç Hassas Bölgeler Şube Müdürlüğü'nden Eğitim Şube Müdürlüğü'ne, Spor Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı şubesine müdür olurken, Devlet Büyükleri Koruma Şubesi Müdürü Hüseyin Çiğdem Spor Güvenliği Şube Müdürü, Muhabere Elektronik Şube Müdürü Feti Ahmet Turgut Hassas Koruma Şube Müdürlüğü'ne atandı. Şube Müdürü Fatih Öcal Yenişehir Havaalanı Müdürü, Gemlik Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Turan Pasaport Şube Müdürü, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yücel Boy Foto Film Şube Müdürü oldu. Özel Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Elitok ise şubesine müdür olarak görevlendirildi.

Erdoğan Baydemir, Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nden Bursa Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Hacı Ömer Şen, Mersin'den Karacabey Emniyet Müdürlüğü'ne, Hasan Keleş, Sivas'tan Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Yeni görevlendirmeler kapsamında Arif Güral da Yenişehir Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Son yapılan atamalarda görev yeri değiştirilen 86 şube müdürü, emniyet amiri ve komiser önümüzdeki günlerde mesaiye başlayacak. Son yapılan değişikliklerle birlikte Bursa'da 17 Aralık operasyonundan bu yana binin üzerinden polisin yeri değiştirilmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0