banner101

Bursa Şehir Hastenesi 2017 Sonunda Açılıyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte Bursa Şehir Hastanesi şantiyesini teftiş etti.

Bursa Şehir Hastenesi 2017 Sonunda Açılıyor
 600 bin metreküp hafriyat çıkarılan Şehir Hastanesi inşaatında 85 kişi çalışıyor. Henüz şantiye binalarının yüzde 75'i tamamlanan Şehir Hastanesi'nin 2017 yılı sonunda açılması planlanıyor. İnşaat hakkında bilgi alan ve projenin planlarını inceleyen Müezzinoğlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bursa'ya yönelik henüz netleşmeyen bazı projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Arzu ediyoruz ki Bursa sağlık alanında yalnız kendisine yeten değil, bölgeye hizmet eden, sağlık turizminde de iddialı olan bir merkez olsun. Bunun güçlü alt yapısı var, fiziki alt yapıyı da önümüzdeki iki yıl zarfında tamamlayacağız. İnşallah 2017 yılından itibaren gerek bölgeye vereceği sağlık alanındaki mesaj, gerekse Körfez ülkeleri veya Avrupa'ya vereceği sağlık alanındaki mesaj, çok farklı olacaktır. İnşallah Bursa'nın gelecek vizyonunda sağlık önemli bir rol alacak" dedi.
Şehir hastaneleri için 'şehir efsanesi' dendiğini söyleyen Müezzinoğlu, "Şehir efsanesi diyenler oldu, ama efsane olmadan eser de olmuyor. Onlar efsane diyecek, biz eserleri meydana getireceğiz. Bazıları sadece konuşacak, bazıları iş yapacak, biz iş yapan tarafında olmaya devam edeceğiz. İnşallah Bursa'mız için hayırlı olur" diye konuştu.
Ankara'da devam eden inşaatı örnek vererek, aynı performansı Bursa'dan da beklediğini dile getiren Müezzinoğlu, "Şantiye binalarının yüzde 75'ini tamamladık. Dolayısıyla önemizdeki süreçte burada 3 bin işçinin çalışabileceği son derece aktif, dinamik bir inşaat çalışması göreceğiz. Ben bunu Ankara'da gördüm; şu an bin 800 çalışanla gece gündüz demeden çalışıyorlar. 2017 sonunda teslim edilecek olan 3 bin 800 yataklı şehir hastanesini, seneye bu zamanlarda açmayı planlıyoruz. Burada da o hızı zorlayacağız inşallah" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0