BURSA İL VE İLÇE ODA VE BORSALARINDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Yenişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bolaca ve Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

BURSA İL VE İLÇE ODA VE BORSALARINDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
banner98
 Bursa iş dünyası temsilcilerini kabulünde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bursalı iş dünyası temsilcileriyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.  Hisarcıklıoğlu,“Burası sizin kendi eviniz. Bu iş bir takım çalışmasıdır. Kuş alayıyla uçar. Hiçbir kuş tek başına mesafe kat edemez. TOBB’da bir başarı varsa bütün oda ve borsa başkanlarımın ortak başarısıdır” dedi.

“Evin içinde huzur varsa başarı gelir” diyen Hisarcıklıoğlu, “Bugüne birlik ve beraberlikle geldik. Bu başarının gerçek sahibi ve mimarları 365 oda ve borsamdır. Başarısız olan bir şey varsa bunun faturası da benimdir. Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“Bursa yanınızda”

Bursa heyeti adına bir konuşma yapan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, önümüzdeki günlerde yapılacak olan TOBB Genel Kurulu’nda Rifat Hisarcıklıoğlu’na tam destek vereceklerini söyledi.

TOBB’un birçok önemli projeyi hayat geçirdiğini ve gelecek dönemde de bu projelerin devam edeceğine inandıklarını belirten Matlı, “Sayın Başkanımızın Türk İş Dünyası`nın en iyi şekilde temsili konusunda sarf ettiği yoğun çaba ve heyecanını biliyoruz. Onun için ki kendisinin yeni döneme ilişkin bizleri temsil etmesini gönülden talep ediyor ve bu hususta kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

ATO’ya hayırlı olsun ziyareti

Bursalı heyet TOBB’daki temaslarının ardından geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerinin ardından güven tazeleyen Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet adına konuşan Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, “Yeniden göreve seçilmiş olmanızdan ötürü sizleri kutluyorum. Bugün aramızda bulunan Bursalı oda ve borsalar olarak her zaman iş birliklerine açık olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

ATO Başkanı Gürsel Baran da Bursalı heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Baran, Bursa’da yapılan seçimler neticesinde göreve gelen ve görevini sürdüren iş dünyası temsilcilerini tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0