Bursa için hep birlikte çalışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, değerleriyle güçlü şehir Bursa’nın, daha yaşanabilir bir kent hedefi doğrultusunda, toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Bursa için hep birlikte çalışıyoruz
banner98
 Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, maddi manevi tüm sıkıntılarını aşabilecek güce sahip olan Bursa’yı tüm kesimlerle el ele vererek daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi, dernek yöneticilerinin görüşlerini dinledi. Başkan Alinur Aktaş, Bursa’nın nüfusu 3 milyona ulaşmış, trafiği ve ulaşımı sürekli konuşulan, kentsel dönüşümde önü tıkanmış ancak güzel işlerin de başarıldığı bir şehir olduğunu söyledi.

“Bursa için ses veren herkesi dinliyoruz”

Bursa için beklentilerin var olduğunu bildiğini dile getiren Başkan Aktaş, “Bursa güzel bir şehir. Hızlı büyümeden dolayı bazı sıkıntıları olsa da birçok güzelliği içerisinde barındıran bir şehir. Bursa’yı daha yaşanabilir hale getirmek için yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları olarak yapabileceklerimiz var. Bu konuda ses veren herkesi dinliyoruz. Türkiye’de, Bursa’da yaşıyoruz. Bu şehrin bir parçası olmak en büyük mutluluklardan bir tanesi” diye konuştu.

“Zamanla dönüşümler sağlanabilir”

Çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Aktaş, sivil toplum kuruluşlarını dinlediklerini ve yeni bir sistemle çalıştıklarını ifade ederek, “Bursa, maddi manevi tüm sıkıntılarını aşabilecek güce sahip bir şehir. Sanayiyle iç içe yaşamanın verdiği sıkıntılar olabilir. Zamanla dönüşümler sağlanabilir. STK’lardan güç ve destek alarak bunları el birliğiyle aşacağız. Bursa, renkli bir çiçek bahçesi. Balkanlardan Kafkaslara, Anadolu’dan Rumeli’ye kadar her türlü çiçeği bünyesinde barındırıyor. Sivil toplum kuruluşları Bursa gibi şehir için daha çok önem taşıyor. Elbette birilerinin bu şehri dert etmesi, heyecan duyması gerekiyor” dedi. Katılımcıların da tek tek söz alarak görüş ve düşüncelerini dile getirdiği toplantının sonunda Başkan Aktaş, temsilcilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0