Bursa Garnizon Komutanından Gazilere Ziyaret

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneği Bursa şubelerini ziyaret etti.

Bursa Garnizon Komutanından Gazilere Ziyaret
banner98
 Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Selami Soylu ve Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar’ı ziyaret etti. Ziyaretten bir gün sonra her iki dernek başkanı ve üyeleri Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na gelerek garnizonda öğle yemeği yedi. 
Saldık, gazilerin gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "Biz bugün Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı olarak kışlamızda Mehmetçiklerimizle birlikte kahraman gazilerimizin böyle bir günde buluşmasının faydalı olacağını düşündük. Bizleri kırmayarak buraya teşrif eden dernek yöneticilerimiz, başkanlarımız ve kahraman gazilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Türk milleti şehitlerini ve gazilerini asla unutmayacaktır” dedi.
Uyar ise, uzun bir aradan sonra asker ocağında Mehmetçiklerle birlikte aynı ortamda bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0