banner102

BURSA FESTİVALİ'NE TEOMAN İMZASI

BURSA – 57. Uluslararası Bursa Festivali, Türk Rock Müziği’nin önemli isimlerinden olan usta sanatçı Teoman’ın muhteşem konseriyle sona erdi.

BURSA FESTİVALİ'NE TEOMAN İMZASI

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından, bu yıl 57.’si düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, Teoman ile final yaptı. Türk Rock Müziği’nin başarılı şarkıcı ve söz yazarlarından Teoman, Bursa’da hayranlarını; enerjisi yüksek ve coşkulu konserinde, en güzel şarkılarından oluşan muhteşem repertuarıyla selamladı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan ünlü sanatçı, muhteşem bir konsere adını altın harflerle yazdırdı.

Teoman fırtınası

Bursa’da 12 Haziran’dan bu yana, dünyaca ünlü sanatçılar Sertab Erener, Ümit Besen, Pamela, Emel Sayın, Emre Altuğ, Despina Vandi ve Ayo gibi isimleri ağırlayan ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’nin finali Rock müzik ustası Teoman ile daha da anlam kazandı. Kuruluşunun 50. yılını kutlayan TOFAŞ sponsorluğunda gerçekleşen konserde sevenleriyle bir araya gelen Teoman, şarkılarını Bursalı hayranları için seslendirdi.

Heyecanla beklenen ve biletleri, satışa çıktığı ilk günlerde tükenen konseri, yaklaşık 5 bin kişi coşkuyla izledi. Güçlü sesiyle hayranlarını mest eden Teoman, iki  saat süren konserde, ‘Papatya’, ‘Renkli Rüyalar Oteli’ ve ‘Serseri’ gibi sevilen şarkılarını söyledi. Konser boyunca yüksek performansıyla gönülleri fetheden sanatçıyı sevenleri de alkışlarıyla taçlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0