Bursa Büyükşehir çeyrek finalde

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, 8’li finaller rövanş mücadelesinde Belçika ekibi Charleroi Volley’i 3-0 geçerek çeyrek finale yükseldi.

Bursa Büyükşehir çeyrek finalde
banner98
 BURSA – CEV Challenge Kupası’nı üçüncü kez müzesine götürmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 8’li finaller rövanş mücadelesinde Belçika ekibi Charleroi Volley’i Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda 3-0 geçerek çeyrek finale yükseldi.

Belçika’da oynanan ilk maçı 3-0 kazanarak büyük avantaj sağlayan yeşil beyazlı ekip, bu kez Belçika ekibi Charleroi Volley ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Başantrenör Angelo Vercesi, sıklıkla şans tanıdığı Leys Charlotte, Ergül Avcı ve Emiliya Dimitrova’yı dinlendirirken, temsilcimiz ilk sette zorlandı. Üstünlüğün sürekli olarak el değiştirdiği set tie-break sayılarına uzarken, Cansu Aydınoğulları’nın başarılı blok sayısı sonrasında bu seti 33-31 geçti ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sette ise iyi bir başlangıç yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayıların ardından farkı da açmaya başladı. Belçika temsilcisinin sonradan ortaya koyduğu direnç karşısında da blok sayıları ve Oleksandra Bytsenko’nun skorer yönüyle sonuca giden yeşil beyazlı ekip, bu seti de 25-20 kazanarak maçta 2-0 öne geçti. Üçüncü sette de oyunun hakimiyetini elinde tutan yeşil beyazlı ekip, son bölümlere doğru rehavete kapılınca Belçika temsilcisi skoru 22-22’ye eşitledi. Ancak bu anlarda hata yapmayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti 25-23 kazanırken, maçtan da 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Büyükşehir’in Sultanları CEV Challenge Kupası Çeyrek Finali'nde Tent Obrenevac - Hermes Oostende eşleşmesinin galibi ile 20-22 Şubat tarihlerinde  karşılaşacak. Sultanlar ilk maçı deplasmanda oynayacak ve tur için avantaj arayacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0