banner102

Bursa - Batman Gönül Köprüsü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Batman’da düzenlenen ‘Bursa-Batman Gönül Köprüsü iftar programı’na katıldı.

Bursa - Batman Gönül Köprüsü
 Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede vatandaşlarla buluşarak geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kez orucunu Batman’da açtı. Bursa - Batman Gönül Köprüsü İftar programına katılmak için Batman’a giden Başkan Altepe’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, partinin Bursa teşkilatı yöneticileri de eşlik etti. AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Batman Valisi Ahmet Deniz ve çeşitli vakıf ziyaretlerinin ardından çarşıyı da gezen Başkan Altepe ve beraberindeki heyet esnafta sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Günün sonunda bir düğün salonunun bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Altepe, orucunu da Batmanlılarla birlikte açtı. Gecede iftar yemeğine katılan Batmanlılara seslenen Başkan Altepe, “Aynı sofra etrafında buluştuğumuz güzel bir organizasyon. Her kesimden her bölgeden insanımızla burada aynı güzellikleri yaşıyoruz, aynı nimetleri paylaşıyoruz. Bizler çok şanslı insanlarız. Böyle güzel bir dine mensubuz, böyle güzel bir peygamberin ümmetiyiz, böyle büyük bir millete büyük bir devlete mensubuz. Ne kadar şükretsek az. Bu güzellikleri, bu medeniyeti en güzel bizler yaşıyoruz. Bu medeniyeti en güzel ayrıntılarına kadar dünyaya tanıtan da bizleriz. Dünyaya insanlığı, medeniyeti, temizliği, adaletli yönetimi öğreten bu milleti yok etmek isteyen tabii ki düşmanları da çok. Dostlarımız bizim için dua ediyor. Dünyanın dört yanında Türkiye devleti güçlü olsun, yöneticileri başarılı olsun, Türkiye büyüsün, güçlensin diye dua ediyorlar. Çünkü Türkiye güçlenirse dünyanın huzuru artacak. Sadece Anadolu değil Balkanlar, Kafkaslar, Afrika gibi dünyanın neresinde mazluk varsa Türkiye için dua ediyor. Tabi düşmanlarımız da boş durmuyor. Su uyur, düşman uyumaz. Türkiye’nin etrafını ateş çemberiyle çevrildiler, gelişmeyi engellemek için. Ama başaramayacaklar, ezanlar kıyamete kadar okunmaya devam edecek. Bizlere de düşen birlik, beraberlik içinde olmak. Bizlerden beklenti büyük. Kendi içimizde de bu dostlukları geliştirmeli, yakınlaşmayı sağlamalı, boşluk bırakmamalı ve araya başkalarının girmesine engel olmalıyız” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu da kardeşlik duygularının daha çok güçlenmesi gerektiğini vurguladı. AK Parti genel merkezi olarak, gönül köprüleri kuracak bir yapılanmayı Batman ile Bursa teşkilatları arasında şekillendirdiklerini kaydeden Müezzinoğlu, “Bu yalnız Ramazan vesilesi ile değil inşallah Ramazan'dan sonra da tüm teşkilat mensuplarımızla daha yakın ilişki kurarak, daha gönülden iletişimler kurarak hem insani hem milli hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirerek gönülden gönüle yol vardır bir düşüncesi ile bir süreci başlattık. Bu anlamda Bursa ilçe teşkilatlarımız Batman’ın ilçelerine gönül köprüsü kurdu. İşte en güzel fotoğraf burada” diye konuştu.
Gecede AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu’na böyle bir etkinliğe verdikleri katkı nedeniyle teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0