banner102

Bursa 60 yoğun bakım yatağına daha kavuşuyor

Bursa sağlık alanında yapılan yatırımlarla atağa kalkarken, yoğun bakım yatağı konusunda ise zaman zaman ihtiyacı karşılamakta güçlük çekiyor. Özel Hayat Hastanesi, Bursa’ya yeni binasıyla 60 yoğun bakım yatağı kazandıracak.Özel...

Bursa 60 yoğun bakım yatağına daha kavuşuyor
Bursa sağlık alanında yapılan yatırımlarla atağa kalkarken, yoğun bakım yatağı konusunda ise zaman zaman ihtiyacı karşılamakta güçlük çekiyor. Özel Hayat Hastanesi, Bursa’ya yeni binasıyla 60 yoğun bakım yatağı kazandıracak.
Özel Hayat Hastanesi’nin geçtiğimiz aylarda inşaatına başladığı yeni binası hızla yükselmeye devam ediyor. 14 kat olarak hizmet verecek olan binanın kısa sürede 5 katı tamamlandı. Hastane inşaatındaki çalışmalarını inceleyen Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, 18 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak olan yeni Hayat Hastanesi’nin Bursa’daki yoğun bakım yatağı açığına büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Ankara Caddesi’nde Gökdere Kavşağı yakınında Bursa Büyükşehir Belediyesi binasının karşısındaki hastanenin tamamlanmasıyla sağlık ve termal turizme de hizmet etmeye başlayacaklarını belirten Dr. Ahmet Özkul, “Bu hastanemizle birlikte otopark ve çevre ferahı yönünden büyük bir kazanım sağlamış olacağız. Vatandaşlar kendi araçları ile geldiğinde 2 katlı kapalı otoparkı kullanırken, ulaşımda toplu taşımayı tercih edenler ise ana yol üzeri metro yakınlığı ile kolayca ulaşmış olacak. Yapacağımız 60 milyonluk yatırımla Bursa’ya bu değeri kazandıracağız” diye konuştu.
Dr. Ahmet Özkul, "Kısa sürede temel aşamasında 5 kat yükselen inşaatı 1 senede tamamlanmasıyla yerli ve yabancı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyoruz. 10 günde bir kat tamamlanıyor. Kasım ayı sonuna kadar kaba inşaat kısa zamanda ortaya çıkacaktır. Yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı temel atma törenini gerçekleştiremedik. Ama yatırımımıza ara vermeden devam ettik. İnşallah Bursa’ya çok güzel hizmetler verecek olan 150 yatak kapasiteli hastanemiz 2017 yılı sonunda hizmete girecek. 90 hasta ve 60 yoğun bakım yatağından oluşacak yeni hastane binamızda göz hastalıklarından beyin cerrahisine, kalp damar cerrahisinden tam donanımlı acil servis kliniğine ve travma merkezine kadar akıllı bina sistemiyle hizmet vereceğiz. Bursa’nın da sıkıntı çektiği yoğun bakım yatağına yeni hizmet binamızla birlikte merhem olmayı hedefliyoruz” dedi.
Termal başkenti Bursa’daki yeni hastanenin sağlık ve termal turizme de 5 yıldızlı otel konforunda hizmet edeceğini belirten Ahmet Özkul, “Fizik tedavi, spa, estetik hizmetlerimiz de bu hastanemizde mevcut olacak. Yurt dışından ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara memnun kalacağı bir hizmet vermeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0