Burfaş İle İMSİAD'dan İş Birliği

üyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ ile İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) arasında imzalanan protokol, müteahhitlerin BURFAŞ’ın sosyal tesislerinden indirimli faydalanmasını sağlayacak.

Burfaş İle İMSİAD'dan İş Birliği
banner98
 BURFAŞ ile İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) arasında protokol imzalandı. Dobruca Sosyal Tesisleri’ndeki imza töreninde konuşan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, “BURFAŞ olarak üç önemli hedefimiz var. Şehrin farklı noktalarında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin varlığını hissettirmek, vatandaşlarımıza yeni hizmet alanları sunmak ve kaliteyle fiyat rekabetini bir standarda bağlayarak Bursalıların memnuniyetine odaklı hizmet etmek, yol haritamızın temellerini oluşturuyor” dedi.
İmzalanan protokolle, inşaat müteahhitlerinin isimlerine özel numaralandırılmış kartlar verileceğini belirten Gümüşsoy, üyelerin de bu kartlarla BURFAŞ tesislerinden indirimli olarak faydalanabileceğini vurguladı.
İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ise BURFAŞ’ın şehrin hem ekonomik hem de kültürel kazanımlarına yönelik ciddi çalışmalar yaptığını söyledi. Mescioğlu, “BURFAŞ ile imzaladığımız bu protokol ile İMSİAD üyesi herkes BURFAŞ tesislerinden indirimli olarak yararlanabilecek. İMSİAD üyelerinin potansiyeli değerlendirildiğinde, bu protokolle hem üyelerimizin hem de şehrimizin kazanacağı aşikârdır. Çünkü yemekli iş toplantıları başta olmak üzere şehir dışından gelen misafirlerin ağırlandığı toplantılar da üyelerimizin doğal mesai akışında yer alıyor. Bundan sonra üyelerimizin bu toplantıları, BURFAŞ’ın kaliteli hizmet anlayışı çatısı altında gerçekleştireceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0