banner102

Bu kafede Aileler ve çocukları birlikte eğlenecek

Lollipop Eğlence Cafe ve Soft Play Oyun Parkı hem annelere hemde çocuklara hitap edecek. Parkın açılış kurdelesini minik davetliler gerçekleştirdi.

Bu kafede Aileler ve çocukları birlikte eğlenecek
Lollipop Eğlence Cafe ve Soft Play Oyun Parkı açılışına İznik Kaymakamı Pehlivan, Belediye Başkanı Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve çok sayıda davetli katıldı. Kılıçaslan Caddesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde açılan oyun parkının sahipleri Merve ve Hasip Kıran, "Çocuklar için bir şeyler yapalım diye bu fikirle yola çıktık. Çocuklar eğlenirken aileler eğlensin istedik. Dolayısıyla böyle bir konsept ortaya çıktı" diye konuştu.

'İLEÇEYE DEĞER KATACAK'

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise, "İznik’te böyle güzel bir yerin açılmasıyla gurur duydum. İznik’in gerçekten böyle bir yere ihtiyacı vardı. İlk defa bir açılışta bayanların çok olması büyük bir mutluluk. Çünkü artık bayanlar çocuklarını getirerek rahat bir şekilde hem kendileri eğlenecekler, hem çocuklar eğlenecek" dedi. Konuşmaların ardından Lollipop Eğlence Cafe ve Soft Play Oyun Parkı resmen açıldı. Açılışa katılan İznikliler, böyle bir hizmetin kendi ilçelerinde hayata geçmesinden ötürü memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 







Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0