BTSO,Fransa Büyükelçisi Bili Ve Bordeaux Heyetini Ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Fransız Büyükelçi Laurent Bili ve Bordeaux şehrinden gelen heyeti kabul etti. Büyükelçi Bili, BTSO’nun da destekleriyle Bursa ile Bordeaux şehirleri arasında işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

BTSO,Fransa Büyükelçisi Bili Ve Bordeaux Heyetini Ağırladı
banner98
 BTSO Yönetim Kurul Üyesi Şakir Umutkan ve Genel Sekreter Dr. Hüseyin Güler tarafından karşılanan heyette Fransa’nın Bursa Fahri Konsolosu Mehmet Erbak da yer aldı. BTSO’nun 16 makro projesinden 7’sini hayata geçirdiklerini dile getiren Umutkan, ticaret hacmiyle Türkiye’nin ikinci büyük şehri olan Bursa’nın 2023 hedeflerine ulaşması için çalıştıklarını söyledi.
Umutkan, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bordeaux arasında kardeş şehir olma konusunda işbirliği adımları atılıyor. Bordeaux, Fransa’nın en büyük şehirlerinden birisi. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bu işbirliğinin bir parçası olmak isteriz. Fransa’da çok sayıda Türk vatandaşının yaşaması işbirliğinin daha da güçlü olmasını sağlayacak. BTSO olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.
Büyükelçi Bili de Bordeaux’un ülkenin güneybatısında yer alan 1 milyon 200 bin nüfuslu ve Fransa’nın 6. büyük metropolitan şehri olduğunu söyledi. Bursa ile Bordeaux arasında yapılacak işbirliğinin iki ülkenin ilişkilerine de olumlu yönde yansıyacağını ifade eden Bili, işbirliğinin iki şehir için güzel gelişmelerle sonuçlanmasını temenni etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0