BTSO Web Sitesi Yenilendi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) web sitesi, yeni yüzü ile hizmet vermeye başladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Odamıza kayıtlı yaklaşık 35 bin üyenin daha rahat hizmet alması için çalışıyoruz” dedi.Türkiye’nin...

BTSO Web Sitesi Yenilendi
banner98
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) web sitesi, yeni yüzü ile hizmet vermeye başladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Odamıza kayıtlı yaklaşık 35 bin üyenin daha rahat hizmet alması için çalışıyoruz” dedi.
Türkiye’nin önemli ticaret ve sanayi odalarından birisi olan BTSO, yeni web sitesini hizmete açtı. www.btso.org.tr internet adresinden ulaşılan yeni web sitesi, farklı hizmet ve çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. “Bursa Büyürse Türkiye Büyür” mottosuyla hareket eden BTSO’nun yenilenen web sitesinin oda işlemleri bölümüne tıklayan üyeler, buradan kayıtlı üyeler hakkında bilgileri, borç sorgulama ve ödeme, kapasite raporu sorgulama ve ticari vize işlemlerine ulaşabiliyor.
BURSA EKONOMİSİNE İLİŞKİN GÜNCEL BİLGİLER
Bursa ekonomisine ilişkin güncel bilgilerin de yer aldığı web sitesinin ‘Bilgi Bankası’ bölümünde Bursa’da dış ticaret rakamları, sektörel raporlar, açılan kapanan firma istatistikleri, aylık değerlendirme raporları, girişimci güven endeksi rakamları paylaşılıyor. Organize sanayi bölgeleri, 250 büyük firma araştırması, ülke raporları, ÜFE ve TÜFE oranları, işbirliği kardeşlik protokollerine ilişkin güncel bilgiler de bu bölümün altında yer alıyor. ‘Katma Değerlerimiz’ bölümünde ise üyeler, BTSO tarafından başlatılan 16 Makro Projeye dönük son gelişmelere ulaşabiliyor. Ayrıca bu bölümde Organize Sanayi Bölgesi, Bursa Serbest Bölgesi, BOSEN, Bursa Uluslararası Fuar Merkezi, Bursa Çevre Merkezi, ULUTEK, BUTGEM, MESYEB, BUTEKOM, Uludağ Üniversitesi TTO, Bursa ABD Bilgi Bürosu, Bursa Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu hakkında açıklamalara yer verilmiş durumda.
ÜYELERE AVANTAJLI HİZMETLER
Web sitesinin ‘Ticaret Noktası’ kısmında ise, üyelere yönelik indirimli otellere ilişkin bilgiler de yer alıyor. Bu bölümde BTSO işbirliğiyle yapılan fuarlar, ihale oranları, kredi olanakları, işbirliği teklifi bültenleri kullanıcılara sunuluyor.
“ÜYELERİMİZİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, odaya kayıtlı yaklaşık 35 bin üyeye en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade ederek, Osman Fevzi Efendi tarafından 125 yıl önce kurulan, Bursa ve Türkiye ekonomisine yön veren BTSO’nun, üyelerinin her zaman yanında olacağını kaydetti. Başkan Burkay, “Yeni web sitesi ile üyelerimizin işlemleri daha kolaylaşacak ve zaman kaybı da önlenecek. BTSO’nun çalışmaları ve yürüttüğü projelere yönelik yeni gelişmeler ve etkinlikler yeni web sitesinden güncel bir şekilde takip edilebilecek. Bizler, BTSO olarak üyelerimize yönelik yeni hizmetleri ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0