banner102

BTSO, Projeleriyle Türkiye’ye Rol Model Oluyor

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş olarak sanayileşme yolunda Bursa’yı örnek aldıklarını söyledi.

BTSO, Projeleriyle Türkiye’ye Rol Model Oluyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası heyetini ağırladı. KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz’ün de yer aldığı, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik heyetle Bursa’ya gelen KMTSO heyeti BTSO tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran’dan bilgi alan heyet ardından BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener eşliğinde BTSO tarafından Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi içerisinde hayata geçirilen BTSO MESYEB, Enerji Verimliliği Merkezi, Mutfak Akademi, BUTGEM ve BUTEKOM’da incelemelerde bulundu.

 

“KATKI VERMEYE HAZIRIZ”

Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, son 4 yıllık süreçte üreten kesimi yakından ilgilendiren çok sayıda çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi. Sanayideki dönüşümü sağlamak adına TEKNOSAB ve KOBİ OSB gibi önemli projelerde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten İlker Duran, “Odamızın liderliğinde her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Bursa var. Kahramanmaraş da Türkiye ekonomisi için önemli kentlerin başında geliyor. Bir araya gelerek tecrübelerimizi paylaştık. BTSO olarak KMTSO’nun yapacağı çalışmalarda her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi.

 

ÖRNEK KENT BURSA

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Bursa’nın Türkiye’nin sanayileşmesine öncülük eden kentlerin başında geldiğini söyledi. Kahramanmaraş’ın da son yıllarda sanayileşme anlamında önemli gayretleri bulunduğunu belirten Zabun, “Örnek aldığımız kent Bursa’yı ziyaret ederek, incelemeler gerçekleştirdik. BTSO ile de bir araya gelerek işbirliği imkanlarımızı değerlendirdik. Çok verimli bir program oldu. Ev sahipliğinden ötürü BTSO’ya teşekkür ediyorum” dedi. 

 

BTSO KENTE DEĞER KATIYOR

KMTSO Meclis Başkanı M. Hanifi Öksüz de Kahramanmaraş olarak sanayide ürün çeşitliliğini artırmak istediklerini belirtirken, Bursa’nın sanayi yapısının Kahramanmaraş için örnek teşkil ettiğini ifade etti. Teknoloji ve kalite açısından Bursa sanayisinin geldiği noktayı oldukça etkileyici bulduğunu kaydeden Öksüz, BTSO tarafından hayata geçirilen projelerin de Bursa’ya değer kattığını sözlerine ekledi.

 

BURSA’YI TAKİP EDİYORUZ

KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Gülkesen ise Bursa’nın birçok alanda Türkiye ekonomisine yön verdiğini söyledi. BTSO’nun gerçekleştirdiği çalışmaların bu başarıda büyük payı olduğunu ifade eden Gülkesen, “Bursa’nın Ankara’nın dahi önünde gittiğini takip ediyoruz. Merkezi hükümetin çalışmalarında belirleyici olan kentlerin başında Bursa geliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0