banner102

Btso Ailesi Kirazlıyayla Sanatoryumu’nda Buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri ve aileleri, eğitim merkezi olarak planlanan Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’nde bir araya getirdi.BTSO Meclis üyelerinin ve çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı programda konuşan BTSO...

Btso Ailesi Kirazlıyayla Sanatoryumu’nda Buluştu
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri ve aileleri, eğitim merkezi olarak planlanan Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’nde bir araya getirdi.
BTSO Meclis üyelerinin ve çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldığı programda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Kirazlıyayla Sanatoryumu binasının cumhuriyet tarihinin en önemli yapılarından biri olduğunu ifade etti.  Sanatoryumda geçmiş yıllarda sağlık sektöründe çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirten Burkay, “Belki bu binanın geçmiş yıllarda yaptığı hizmetlere günümüzde ihtiyaç kalmadı, ama biz bu binayı ekonomi hastanesi olarak kullanmayı düşünüyoruz. İngiltere’de, Fransa’da ve ABD’de çok güzel örnekleri var” dedi.
Kirazlıyayla Sanatoryumu’nda BTSO Akademi Projesi kapsamında iş dünyasının ve firma yöneticilerine dönük eğitim programları planladıklarını anlatan Burkay, bu konuda aralarında Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Koç Üniversitesi gibi yerli ve yabancı üniversitelerle iş birliği içerisinde olduklarını kaydetti. BTSO’nun Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Burkay, “Bu projelerin hayata geçmesinde katkı sağlayan meclis üyelerimize, çalışanlarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da BTSO’da yoğun bir çalışma dönemine girildiğini dile getirdi. Bu dönemde meclis ve komite üyeleriyle BTSO çalışanlarını böyle bir organizasyonda buluşturduklarını anlatan Topuk, “Yoğun çalışma döneminde ailelerimizden uzak kaldık. Hem ailelerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk, hem de Kirazlıyayla Sanatoryumu’nu yakından görme şansı yakaladık. Sanatoryum binası tamamlandığında Bursa’nın önemli bir değeri olacak. Birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0