banner102

Bozbey'den Yaşlı Ve Engellilere Sandık Müjdesi!

Demokrasi, eşitlik ve vicdan kenti Nilüfer’i kentliyle birlikte yönetmek için yeniden aday olan Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçimlere iki gün kala ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

Bozbey'den Yaşlı Ve Engellilere Sandık Müjdesi!

Özgürlüklerin kenti Nilüfer’i kentliyle birlikte yönetmek için dördüncü dönemine hazırlanan Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ev ziyaretlerinde kadınlarla bir araya geldi. Işıkkent Sitesi sakinlerinin evine ziyarette bulunan Bozbey, Bursa’da belediye meclis üyesi adaylarının arasında en çok kadının temsil edileceği meclisin Nilüfer olacağını söyledi. Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi’nin hazırladığı  meclis üyesi aday listesinde seçilebilir sırada on üç kadının bulunduğunu hatırlatarak , Nilüfer’i dördüncü dönemde kadınlarla ve gençlerle birlikte yöneteceğini söyledi. Demokrasi, eşitlik ve vicdan kentini yurttaşlarla birlikte oluşturacaklarını vurgulayan  Mustafa Bozbey, “Nilüfer’de herkes başkan olacak”  dedi. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından üst yapıda Türkiye’ye örnek bir değişim olacağını da ifade eden Bozbey, Mahalle Komiteleri’ne herkesin sahip çıkmasını istedi.

Yerel seçimlerde dezavantajlı grupların da oy kullanmasıyla ilgili Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün çalışma yaptığını da belirten Mustafa Bozbey, yaşlı ve engellilerin seçim sandıklarına rahatlıkla ulaşıp oy kullanabilmesi için 30 Mart sabahı saat 08:00’dan itibaren 245 34 46 numaralı telefonu aramalarını istedi. 


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0