Bir Akşamda İki İftar

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Eşrefzade Mahallesi Bayındır sokak iftarı ile öğretmen evinin düzenlediği iftarlara katılarak, ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

Bir Akşamda İki İftar
banner98
 İznik Belediyesi'nin düzenlediği Eşrefzade Mahallesi Bayındır sokak iftarına katılarak sokak sakinleri ile birlikte iftarını açan başkan Sargın, ardından öğretmen evinin düzenlediği iftara geçerek öğretmenlerin iftar sofrasında bulundu. Sargın, "Ramazan ayı paylaşmanın ayyuka çıkmış olduğu bir aydır. Böylesine güzel bir ayda hep birlikte rızkımızı paylaşmak çok önemlidir. Her mahallemizde değişik günlerde sokak iftarlarını kurduk. Allah hepimizden razı olsun. Cenabı Hak birlik ve beraberliğimizi hep daim eylesin" dedi.
Sargın öğretmen evinde yaptığı konuşmada ise, "Bizler halkımızla bütünleşerek onlardan kopmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Onlarla bir araya gelerek, istişare ederek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Halkımızın elini sıkmadan, halini hatırını sormadan bir günümüzü tamamlamıyoruz. Allah izin verdiği sürece ve halkımızın da desteği olduğu sürece bu hep böyle devam edecek" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0