Bilfen'den Bursa'ya dev kampüs

Bilfen Eğitim Kurumları; geçtiğimiz yıl Nilüfer’de açtığı anaokulunun ardından, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Bursa Bademlide hizmete açacağı anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi ile çeyrek asrı geride bırakan köklü eğitim geçmişini Bursalı öğrenciler ile buluşturmaya hazırlanıyor

Bilfen'den Bursa'ya dev kampüs
banner98
 Türkiye’nin farklı bölgelerine eğitim hizmetini taşıyan Bilfen; İstanbul, Ankara ve Kayseri kampüslerinin ardından Bursa, İzmir, İskenderun, Antalya ve Gebze’de açtığı kampüsleri ile yeni eğitim- öğretim döneminin başlamasına gün sayıyor.

Bir yılda yapımı tamamlanan Bursa Kampüsü, yaklaşık 18 bin metrekarelik kapalı alanda, 15.650 metrekarelik bahçesiyle 1950 öğrenciye hizmet verecek. Kampüs genelinde toplam 87 derslik, 461 kişilik konferans salonu, bilişim teknolojileri, fen, bilgisayar, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil becerileri laboratuvarları, kütüphane, yemekhane ve revir bulunacak. Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği kampüste; kapalı spor salonları, kapalı havuzlar, buz pateni pisti, cooking odası, görsel sanatlar atölyesi, moda tasarımı, jimnastik ve müzik odaları ile öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim yaklaşımı sunuluyor.

7 ayda yapımı tamamlanan Bademli Bilfen Anaokulu ise 1800 metrekarelik kapalı eğitim alanı ve 1150 metrekarelik bahçesi ile 180 öğrenciye hizmet verecek. Anaokulu genelinde bulunan toplam 9 derslik ve 105  kişilik konferans salonunun yanı sıra  İngilizce, bilgisayar, satranç, sanat, beden eğitimi gibi etkinlik sınıfları, yüzme havuzu, yemekhanesi ve reviri ile minik öğrencilerine tam donanımlı alt yapısıyla hizmet sunmaya hazır. Geçen yıl Nilüfer’de açılan anaokulumuz ise yine tam donanımlı sınıfları, etkinlik alanları, yüzme havuzu ve konferans salonu ile 152 öğrencisine eğitim vermeye devam edecek.

 

Bilfen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, ‘’Bilfen Eğitim Kurumlarının 27 yıllık köklü eğitim geçmişini İstanbul’dan Bursa’ya taşımak üzere yola çıktık. Bilfen’in eğitim kalitesinden daha fazla öğrencinin faydalanması amacıyla son yıllarda sadece İstanbul ile sınırlı kalmayarak yeni başarılar için yeni okullar açıyoruz. Yeni yatırımlarımızla önümüzdeki öğretim yılında öğrenci sayımızı yüzde 30 arttırarak 14 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Geçen yıl Nilüfer’de hizmete açtığımız anaokulumuz ile Bursalı velilerimiz ile buluştuk. Bu yıl da tam donanımlı kampüsümüz ve güçlü eğitim kadromuz ile her kademedeki öğrenciye hizmet vererek Bursa’da eğitimin çıtasını yükselteceğiz.’’ dedi.

Bilfen Bursa Eğitim Kurumlarında Bursalı İdareci ve Öğretmenler Görev Başında!

Yeni açılan okullarda eğitim kadrolarına; Bilfen misyonu taşıyan, tecrübeli çalışanlar getiriliyor. Böylece hem yeni kadrolar için istihdam yaratılmış oluyor hem de mevcut Bilfen tecrübeleri yeni okullara aktarılıyor. Bursa’da göreve başlayan ve aileleriyle bu şehre yerleşen idareci ve öğretmenlerin de bir kısmının Bursalı oluşu,  kurumun bu şehri çok iyi tanımasına da olanak sağlıyor.

Bilfen, Eğitim Kalitesini Yeni Açılan Her Okuluna Taşıyor!

Bilfen Anaokulları gelişimin ve öğrenmenin en hızlı olduğu okul öncesi eğitim döneminde benimsediği çocuk merkezli, gelişimin her adımını öğrenmenin her adımı ile bağdaştıran bir program ile öğrencilerine yaparak-yaşayarak öğrenme imkânı sunuyor.

Uluslararası Dunn&Dunn Öğrenme Stilleri Modeli’nin dünyada 34’üncü, Türkiye’de ise ilk ve tek Öğrenme Stilleri Merkezi olan Bilfen’de; tüm öğrencileri ile ilgili öğrenme stili detaylarına sahip olan öğretmenler, bu bilgi çerçevesinde ders içeriklerini şekillendirir ve her öğrencisine kendi stiline uygun yöntemlerle hitap eder.

Bilfen İlköğretim Kurumlarında uygulanan öğrenme stilleri modeli, duvarsız eğitim yaklaşımı ve “tam öğrenme” merkezli eğitim anlayışının bir sonucu olarak tüm öğrenciler akademik yönden başarılarla dolu bir hayata adım atar.

Bilfen’de uygulanan teknoloji tabanlı öğretim sistemi sayesinde İstanbul’dan Bursa’ya, Bursa’dan İzmir’e kadar bütün şubelerde, öğrenciler konu tekrarlarını öğretmenlerin önderliğinde diğer okuldaki arkadaşlarıyla E-Etüt adı altında online olarak yapar. Yine bu online sistemde eğitimciler zümre toplantılarını video konferans sistemi ile eş zamanlı olarak yapar.

Bilfen Liselerinde öğrencilerin araştıran, sorgulayan ve öğrenmede aktif rol üstlenen bireyler olmaları önemsenir. Eğitim kalitesini üniversite yerleştirme dereceleri ile de taçlandıran Bilfen Liselerinde 11 ve 12. sınıf öğrencileri için ek olarak üniversite sınavlarına takviye kursları da düzenlenir.

 

     Bilfen Eğitim Kurumları Hakkında:

       Bilfen Okulları bugün; 30 anaokulu, 17 ilkokul, 15 ortaokul, 15 lise ile eğitime katkısı büyüyerek devam eden bir eğitim zincirinden oluşuyor. Gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak, onları başarıya ulaştırmak için yola çıkan Bilfen Okullarında 27 yıllık istikrarlı başarının sırrı, “Eğitim, ciddi bir iştir. Bilmekten öte ona gönül vermek gerekir!” cümlesinde saklıdır. Yeni bin yıla ayak uydurmuş bir kurum olarak evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerleyen Bilfen Eğitim Kurumları; tüm fiziksel ve teknolojik donanımlarıyla araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle hizmet veriyor. Eğitim kalitesinden ödün vermeden bu alandaki yatırımlarına devam eden Bilfen Okulları; İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, İskenderun, İzmir, Bursa ve Gebze’deki okulları ile hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0