Besaş tedarikçilerine kaliteli denetim

Bursalıları 30 yılı aşkın süredir ekonomik ve sağlıklı ekmekle buluşturan BESAŞ, hammadde temin ettiği tedarikçilerini de Türk Standartları Enstitüsü'ne denetlettiriyor.

Besaş tedarikçilerine kaliteli denetim
banner98
 Bursa’da ürün ve hizmet kalitesinde taviz vermeden vatandaşları sağlıklı gıda ile buluşturan BESAŞ, gerek kurumsal gerekse personele yönelik kalite eğitim ve denetimlerine tedarikçilerini de dahil etti. BESAŞ ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol kapsamında BESAŞ’ın hammadde temin ettiği tüm tedarikçiler de periyodik olarak kalite denetiminden geçiriliyor.
Kalite politikası gereği kurum için denetim ve eğitim çalışmalarını taviz vermeksizin sürdürdüklerini dile getiren BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Kalite politikamızda tanımlamış olduğumuz üzere ‘kaliteyi ilke edinmiş tedarikçilerle çalışmayı’ hedefliyoruz. Bu doğrultuda TSE ile protokol imzalayarak tedarikçilerimizin de düzenli olarak denetlenmesini sağlıyoruz. Hizmette ve üretimde kaliteyi hedefleyen yönetim anlayışımızla TSE’den gelen denetim raporlarına göre çeşitli revizyonlara gidiyoruz” dedi.
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan da, “Ülkemizde gıda güvenliği alt yapısının güçlendirilmesi, uygun ve kaliteli üretimi teşvik edecek çalışmaların yapılması maksadıyla, TSE ISO/TS 22002-1 standardı ve 132 sayılı kuruluş kanunun 2. maddesine istinaden tedarikçilerimiz denetleniyor. Kalite çıtasını yükseltmek isteyen yönetim anlayışımızla, TSE’nin ve kendi personellerimizin hazırladığı soru listesine göre bütün tedarikçilerimiz denetime tabi tutuluyor. Hazırlanan denetim raporları neticesinde satın alma şartnameleri hazırlayarak, kaliteden taviz vermiyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0