Belediye temizliyor,Vatandaş kirletiyor

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurban bayramı öncesi ilçenin dört bir köşesinde yapılan temizlikten eser kalmadı. Vatandaşların Şipali deresi boyunu adeta çöplüğe döndürmesi ekipleri hayrete düşürdü.

Belediye temizliyor,Vatandaş kirletiyor
banner98
 Vatandaşlardan çevreye sahip çıkmalarını isteyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak çevreye önem veriyoruz. Gerek şehir merkezi, gerekse kırsal alanlarda ekiplerimiz rutin temizlik çalışmalarını yapıyor. Bunun yanında mobilya sanayiinde de dönem dönem genel temizlik yapıyoruz. Ancak yapılan temizliğin üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen geri dönüp baktığımızda sanki hiç temizlik yapılmamış gibi bir manzarayla karşılaşılması, yapılan hizmete sahip çıkılmaması bizi üzüyor” dedi.
Daha önce de çevreye moloz dökülmemesi ve sanayi atıkları hakkında sık sık uyarılarda bulunduklarını belirten Kansu, “Halkımız kendi evinin temizliği kadar yaşadığı çevrenin temizliğini de dert edinmelidir. Çevremizi kendi tasarrufumuzdaymış gibi hoyratça kullanmanın hem bize, hem gelecek nesillere zarar vereceğini bilmeliyiz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0