BBP'li Alfatlı İzniklilere Projelerini Anlattı!

BBP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı, İznik Belediye Başkan adayı Şahin Dündar ile İznik’te seçim çalışmalarına devam etti.

BBP'li Alfatlı İzniklilere Projelerini Anlattı!
banner98
Yerel seçimler dolayısıyla İznik merkezde ve köylerinde ziyaretlerde bulunan BBP heyeti halktan ilgi görüyor. İznik medyasını da ziyaret eden Alfatlı, “Yoğun bir ilgi ile karşılaşmaktayız. Bizim alternatif olmamız BBP’ye güç veriyor. Bursa’nın 17 ilçesinde tam kadro yerli ve sivil adaylarımızı belirledik. Dolayısıyla İznik’te de oy oranlarını en yüksek oranda tutacağız” diye konuştu.
İznik Belediye Başkan adayı Dündar ise, “İznik’te gittiğimiz ve misafir olduğumuz her köyde, her sivil toptum kuruluşu ve her dükkanda halkımızın bir memnuniyetsizlik, bir gerginlik ve alternatif arayışı içinde olduğunu görüyoruz” dedi
Bu noktada Büyük Birlik Partisi olarak alternatifin kendilerinin olduğunu belirten Dündar, “Bir alternatif olduğumuzu projelerimiz ile birlikte halkımıza anlatıyoruz. Onların samimi destekleri ile karşılaşıyoruz. 30 Mart seçimlerinin yerel seçimler olduğunun altını çizmek istiyoruz. Bu seçimlerde ülke barajı yoktur. Halkımız kimi isterse ona özgürce oy verecektir. İnşallah 30 Martta İznik’te, Bursa’da ve bütün Türkiye’de halkımızın gönlünde yatan hilalleri ve gülleri sandıklardan çıkartacağız” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0