BATISİAD’TAN BAŞKAN SARGIN’A ZİYARET

BATISİAD (Batı Trakya Türkleri Yönetici Sanayici İş Adamları Derneği) İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennilerini ilettiler.

BATISİAD’TAN BAŞKAN SARGIN’A ZİYARET
banner98
 İznik Belediyesi tarafından 210 gün gibi rekor bir sürede tamamlanarak 15 Temmuz 2017 tarihinde hizmete başlayan Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’ne ziyaretler devam ediyor. Son olarak BATISİAD (Batı Trakya Türkleri Yönetici Sanayici İş Adamları Derneği) İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek yeni hizmet binası ve kültür merkezinin hayırlı olması temennilerini ilettiler.


Ziyarete BATISİAD Başkanı Ahmet Er, Başkan Yardımcısı Cihat Yusufoğlu, Sayman İkbal İbrahimoğlu ve Basın Mensubu Kadir Güleryüz katıldı. BATISİAD Başkanı Ahmet Er, Başkan Sargın’a hayırlı olsun temennilerini iletirken, derneğin çalışmaları ile yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Değerli BATISİAD başkanı ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0