banner102

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARLA BULUŞTU

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, rutin olarak düzenlenen muhtarlar toplantısında, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARLA BULUŞTU
 Atatepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, UEDAŞ, BUSKİ, Telekom alt yapı kuruluşları müdürleri, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.
  Mahallelerdeki sorunlar, talepler, görüşlerin değerlendirilmesi ve muhtarlar ile konunun muhatabı kurumların bir araya gelmesi amacıyla rutin olarak düzenlenen toplantıda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’te yaşam standartlarını yükseltmek ve hizmet kervanını eksiksiz yürütmek adına bu toplantıları periyodik hale getirdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, ”Gemlik’in tüm mahallelerinde belediye birimlerin çalışmaları devam ediyor. Rutin belediye hizmetlerinin yanında şehrimizi gelecek nesillere taşıyacak çok önemli projeleri de hayata geçiriyoruz. Kentimizi marka şehir haline getirmek için elbette vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini de değerlendiriyoruz. Mahallelerinde vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızla toplantıların, yeni yatırımlar ve hizmetler açısından önemli olduğunu biliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
  Soru, cevap şeklinde devam eden toplantıda Elektrik, internet alt yapısı, BUSKİ çalışmaları gibi konularda da sıkıntılar konusunda notlar alındı. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0