Başkan Özkan,Yabancı Öğrencileri Ağırladı

Karacabey Belediyesi ve Bursa Gençlik Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası Yaz Dil Kampı ilçenin yazlık tatil bölgesi Yeniköy’de sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, gençlerle bir araya gelerek kampı ziyaret etti.

Başkan Özkan,Yabancı Öğrencileri Ağırladı
banner98
 22 farklı ülkeden 40 yabancı öğrencinin iştirak ettiği kampa Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden 60 Türk öğrenci yer aldı. Yeniköy sahilinde yapılan kampta, gençler, 5 gündür çadırda konaklayarak çeşitli faaliyetlerle günlerini geçiriyor. Bu aktiviteler içerisinde survivor oyunlarından spora, eğitici-öğretici oyunlardan kültürel gösterilere kadar birçok faaliyet yer alıyor. Kampta öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ali Özkan, öğrencilerin geldikleri ülkeler hakkında bilgiler alırken, Yeniköy hakkında edindikleri intibaları dinledi. 
Kampın ilk yıl yerli ve yabancı toplam 35 öğrenciden oluştuğunu dile getiren Özkan, bu yıl ise sadece yabancı öğrenci sayısının 40 olduğunu ve toplam 100 öğrencinin Yeniköy’e gelerek bu kampa katıldığını ifade etti. 
Bu yıl kampa Tunus, Romanya, İtalya, Filipinler, Belarus, Irak, Fas, Endonezya, Gana, Pakistan, Mısır, Gürcistan, Kosova, Arnavutluk, Bolivya ve Cezayir gibi farklı ülkelerden toplam 40 yabancı öğrenci katıldı.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0