banner101

Başkan Özcü'den Çalışma Arkadaşlarına Teşekkür

Yerel seçimlerde aday olmayan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, düzenlenen gecede hizmetleri ve destekleri dolayısıyla çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Özcü'den Çalışma Arkadaşlarına Teşekkür
Yerel seçimlerde aday olmayan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, düzenlenen gecede hizmetleri ve destekleri dolayısıyla çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Halkın teveccühünü kazanarak 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Gürsu'ya Belediye Başkanı olan Orhan Özcü, düzenlenen veda gecesinde görev süresi boyunca kendisine yol arkadaşlığı yapan çalışma arkadaşlarına veda etti. İki dönemdir Gürsu Belediye Başkanı olarak görev yapan Özcü, "Gürsu’nun geleceğine yön vereceğine inandığım düşlerimi gerçeğe dönüştürmek için, değerli çalışma arkadaşlarım ve bana inananların desteği ile 10 yıl süresince gece gündüz demeden çalıştık. Gürsu’ ya değer katma yolunda yol arkadaşlığı yaptığımız arkadaşlarımla bir araya geldiğimiz bu özel gece benim için çok anlamlı. Beni yalnız bırakmayıp bu gece yanımda olan herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gürsu sevdalısı olarak hepimiz, gelecekte de inşallah her alanda Gürsu için yapılacak hizmetlerde bir arada olacağız. Herşey için teşekkür ediyorum" dedi.
Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’ nın da katıldığı geceye, 2004-2014 yılları arasında görev yapan meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan adayları eşleri ve çocuklarıyla katıldı. Aile ortamı samimiyeti ve sıcaklığında geçen gecede, Başkan Özcü ve konuklar 10 yıllık süreçte yaşanan güzel hatıralarını anlattı. Keyifli anların yaşandığı gecede, Başkan Özcü, Gürsu’ ya değer katma yolunda yaptıkları çalışmalar ve destekler için konuklarına plaket, kişilerin isimlerinin yazdığı özel yapılmış ajanda ve dolma kalem hediye etti. Ayrıca, Gürsu’ yu marka şehir olarak simgeleyen tabak, "Bursa’ nın Bereketi: Gürsu" adlı tarih kitabı, Gürsu Tanıtım Kitapçığı ve veda mektubu bulunan hediye paketleri de konuklara sunuldu.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0