Başkan Kurtulan'a 'eğitime Katkı' Ödülü

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, binlerce kursiyere eğitim fırsatı sağlayan ’Uğur Böceği Kültür Merkezi’ projesiyle eğitime katkı ödülü kazandı.

Başkan Kurtulan'a 'eğitime Katkı' Ödülü
banner98
 Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sönmez Medya işbirliğiyle hayata geçirilen ’Eğitime Yön Verenler Ödülleri’, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile çok sayıda davetli katıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi de kültür sanat ödülünü almaya hak kazandı.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 5 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve 9 bin vatandaşa çeşitli branşlarda mesleki ve sanatsal beceri kazandıran Uğur Böceği Kültür Merkezi projesiyle ’Eğitime Yön Verenler Kültür Sanat Ödülü’nü Bursa Anadolu Lisesi ve Nilüfer Belediyesi ile birlikte paylaştı.
Kurtulan, Uğur Böceği Kültür Merkezleri’nin sosyal belediyecilik alanında ortaya koyduğu mesleki eğitim hizmetleri ile vatandaşın büyük takdirini kazandığını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0