Başkan Edebali'den karşılama süprizi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediye hizmet binası girişindeki danışmada vatandaşları karşıladı.

Başkan Edebali'den karşılama süprizi
banner98
 Şeffaf ve sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu kez vatandaşlara hoş bir sürpriz yaptı. Belediye hizmet binasının girişindeki danışma masasına oturan Edebali, vatandaşları belediyeye girişlerinde karşılayarak, tek tek görüştü. Bir belediye başkanı tarafından, hizmet binası girişinde karşılanmanın çok güzel bir uygulama olduğunu söyleyen vatandaşlar Edebali’yi kutlarken, Edebali de vatandaşlardan gelen talepleri ilgili birimlere aktardı. Her yaş grubundan vatandaşla görüşen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bizim yerimiz, insanımızın olduğu yerdir. Hiç bir ayrıma tabi tutmadan, her insanımızı dinliyor ve hizmet üretiyoruz. Bugün de onlarca vatandaşımızla görüşüp, dinledik" dedi.
Yıldırım’ın yönetimine halkın katılımını önemsediklerinin altını çizen Edebali, “Bu anlamda hayata geçirdiğimiz 444 16 02 numaralı çağrı merkezi ve sosyal medyadaki çözüm merkezi ile daha ulaşılabilir ve daha hızlı çözüm üreten bir belediye olduk” diye konuştu.
Yıldırım çözüm merkezine gelen öneri, istek ve şikayetlere en kısa sürede çözümler üretilip geri bildirimlerde bulunulduğunun bilgisini de veren Başkan Edebali, “Belediyemizin faaliyet alanı dışında olan konularla ilgili olan talep ve istekler için de ilgili kurumlarla görüşüp çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın hak ettiği daha yaşanabilir Yıldırım hedefini gerçekleştirmek için sosyal belediyecilik çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0