Başkan Edebali, Yıldırımlılarla Buluşmaya Devam Ediyor

Yıldırım’ı geleceğe taşırken ilçe sakinlerinin fikirlerine çok önem verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelerek ilçenin geleceği için fikirlerini alıyoruz”...

Başkan Edebali, Yıldırımlılarla Buluşmaya Devam Ediyor
banner98
Yıldırım’ı geleceğe taşırken ilçe sakinlerinin fikirlerine çok önem verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelerek ilçenin geleceği için fikirlerini alıyoruz” dedi.
Yeni Yıldırım hedefi doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve yönetimde ortak aklı ilke edinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlılarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Vatan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, mahalle sakinlerinin istek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Yıldırım’ı ilçe sakinleri ile birlikte yönettiklerini her fırsatta dile getiren Edebali, “Hemşehrilerimizin Yıldırım’ın sakini değil sahibi olmasını her fırsatta söylüyoruz. Bu amaç doğrultusunda sık sık bir araya geliyoruz. Yıldırım’a değer katacak, Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak her fikri önemsiyoruz” diye konuştu.
İlçe sakinlerinin arasında yer alarak başkanlık görevini sürdüren Edebali, “Yıldırım, toplumsal değerlerini muhafaza ederek kadim medeniyetin izlerini bugüne kadar taşıyan bir şehir. Yıldırım ayrıca toplumsal birlik ve beraberliği korumuş bir toplumdan oluşuyor. İlçesindeki gelişmeleri yakından takip eden, yaşadığı bölgeye fayda sağlamaya çalışan hemşehrilerimizin görüşleri bizler için her zaman önemli” şeklinde konuştu.
Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak projeleri gerçekleştirirken en büyük güçlerinin Yıldırımlılar olduğunun altını çizen Edebali, “Her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluşmayı sürdüreceğiz. Onların sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüyoruz. Yıldırım’ı el birliği ile geleceğe taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0