Başkan Edebali Yetimlerle Buluştu

Yetim çocuklarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dezavantajlı grupların her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bursa Şubesi’nin katkı koyduğu...

Başkan Edebali Yetimlerle Buluştu
banner98
Yetim çocuklarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dezavantajlı grupların her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bursa Şubesi’nin katkı koyduğu buluşmada, Barış Manço Kültür Merkezi’nde yetimlerle kahvaltıda bir araya geldi. Yetimlerin toplumların en hassas fertleri olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kadim medeniyetimiz öksüz ve yetimlere azami önem vermiştir. Bizler de bu düşünce ve inanç yapısına sahip olarak dezavantajlı grupların her zaman yanlarında yer alıyoruz” diye konuştu.
İHH’nın ülkeler arası ve ülke içinde çok önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Edebali,“İHH’nın yapmış olduğu çalışmalar ümmetimizin büyük bir dayanışma içinde olduğunun en büyük göstergesidir. Bize de bu hizmetlerde üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek düşüyor” şeklinde konuştu.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin hep yanlarında olduğunu belirten İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan ise, “Başkanımız ile güzel bir buluşmada bir araya geldik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bütün faaliyetlerimizde yanımızda yer alıyor. Yetimlerimizin mutlu olmasına katkı koyacak her etkinlik bizler için çok önemli” dedi.
Yıldırım Belediyesi tarafından ağırlanan minikler, daha sonra Karagöz- Hacivat gölge oyunu ve film gösterimi ile keyifli dakikalar geçirdi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0