Başkan Dündar, Muhtarlarla İftarda Bir Araya Geldi.

Osmangazi mahalle muhtarları, Başkan Mustafa Dündar’ın Sukaypark’ta verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Dündar, Muhtarlarla İftarda Bir Araya Geldi.
banner98
 Başkan Mustafa Dündar, yemeğin sonunda Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ile birlikte 2009-2014 döneminde görev yapmış muhtarların tamamına birer teşekkür plaketi verdi.

 

Osmangazi Belediyesi tarafından Sukaypark tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Necdet Türker, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Belediye Başkan yardımcıları ile 2009-2014 hizmet döneminde görev yapmış muhtarlarla mevcut görev yapan muhtarlar katıldı. Kaybeden- kazanan ayrımı yapmaksızın ilçeye hizmet etmiş tüm muhtarları yemekte buluşturan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ramazan ayının güzelliğini, bereketini bir iftar sofrasında yaşamak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için böyle bir iftar düzenlediklerini söyledi.

 

Osmangazi’ye hizmet etmiş ve etmeye devam eden tüm muhtarlarla aynı sofra etrafında bir raya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dündar, “Sizler, bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. Biz, seçilen mevcut arkadaşlarımızla Osmangazi’ye hizmet için birlikte çalışmaya devam ederken, geçmiş dönemde görev yapmış muhtarlarımızı da, resmen olmasa da fiilen görev kabul ederek onlarla da birlikte ilçemize hizmete devam edeceğiz” dedi. 2009-2014 döneminde Osmangazi’de mahallelerin tamına giderek, 25 bin haneyi bizzat tek tek ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Başta siz muhtarlarımız olmak üzere, mahallelerdeki hemşerilerimizin önerileri bizlerin yol haritası oldu. Birlikte doğru çözümler ürettik. İnşallah aynı çalışmaları bu dönemde yapmayı sürdüreceğiz” dedi.   

 


Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0