Başkan Bozbey,Makamını Taşıdı

“Başkan burada” projesiyle makamını her hafta Nilüfer’in farklı mahallelerine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gökçeköy sakinlerini dinledi.

Başkan Bozbey,Makamını Taşıdı
banner98
 Sabah saatlerinde ‘Başkan burada’ karavanıyla Gökçeköy Mahalle Meydanı’na gelen Bozbey, mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinledi. Başkan Bozbey ile görüşen Gökçeköy Muhtarı Fehmi Aslan, cami çevresinin düzenlenmesi, köy meydanında bulunan kahvenin yıkılıp yenisinin yapılması, halı saha çevresinin park ve mesire alanı olması, köy okulunun yalıtımının yapılmasını talep etti. Nilüfer Belediyesi’nin desteğini her zaman gördüklerini belirten muhtar, Başkan Bozbey’e teşekkür etti.
Bozbey'i karavandaki makamında ziyaret eden Meral Muammer Ağım Ortaokulu Müdürü Alper Taşkın da, eğitim alanında yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, okula bisikletleriyle gelen öğrenciler için bisiklet otoparkı ve okul bahçesine kamelya talep etti. Başkan Bozbey, Gökçeköy Mahallesi’ni de gezerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Mahallelinin sıkıntılarını yerinde inceleme fırsatı bulan Bozbey, gerekenlerin yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Mahallede bulunan ilkokulu da ziyaret eden Bozbey, okulda görevli öğretmenin bahçeye voleybol ve basketbol sahası talebinin de değerlendirileceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0