Başkan Bozbey'den Anaokulu Sözü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'başkan burada' projesi kapsamında makamını taşıdığı Tahtalı’da minikler için anaokulu, kadın derneği için de mekan sözü verdi.

Başkan Bozbey'den Anaokulu Sözü
banner98
 Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan burada projesi kapsamında makamını Tahtalı Mahallesi’ne taşıdı. Nilüfer’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan bin 650 nüfuslu Tahtalı Mahallesi’nde Başkan Bozbey gün boyu bölge halkına kulak verirken aynı zamanda randevularını da burada gerçekleştirdi. Muhtar Mehmet Oktay ile bir araya gelen Bozbey, bölgenin sıkıntılarını dinledi. Muhtar Oktay, Nilüfer Belediyesi’nden her zaman destek gördüklerini kaydederek, Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Tahtalı Kadın Derneği ile de bir araya gelen Bozbey, kadın derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını, derneğin çalışmalarını sürdüreceği ve ürünlerini pazarlayabilecekleri mekanın oluşturulmasında destek sözü verdi. Bozbey daha sonra Tahtalı İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan Bozbey, bölgede ihtiyaç olan anaokulu sorununu çözmek için de öğrenci ve idarecilere söz verdi.
Başkan Bozbey gün boyu Tahtalı’ya taşıdığı karavandaki makamında günlük çalışmalarını da yürüttü.
Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0