banner102

Başbakan Seçmeyeceğiz!

Demokrat Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yusuf Öz 30 Martta yapılacak olan seçimin Başbakanlık seçimi olmadığını belitti.

Başbakan Seçmeyeceğiz!

 

30  Mart’ta yapılacak olan seçimde  Başbakan seçilmeyeceğini belirten Demokrat Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yusuf Öz; seçilecek olan Belediye Başkanının Yıldırım İlçesi için çalışacak,Yıldırımı bilip tanıyan, Yıldırım Halkının dertlerine çare olabilecek, plan ve projeleri ile halkın yaşamını kolaylaştıracak birinin olması gerektiğini savundu.

 

Demokrat Parti olarak “Sıret – ı  Müstakim” yolunda  olduklarına dikkati çeken Demokrat Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yusuf Öz; Yıldırım Halkının desteği ile 31 Mart Sabahı Yıldırım Belediye Başkanı olduğu takdirde, Yıldırım’da herkesin inancını dilediği gibi yaşayacağını, hiçbir kimseyi geldiği şehir yüzünden öteleyip dışlamayacağını ve tek ilkesinin Adem Aleyselamın bir çocuğu olarak Yıldırım Halkına Hizmet olacağını vurguladı.

 

Hangi partiden olursa olsun şahsın “ADAM GİBİ ADAM” olmazsa partinin hiçbir öneminin olmadığının altını çizen Demokrat Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yusuf Öz; Demokrat Partinin “Adam Gibi” bir parti olduğu için bu partiden Yıldırım Belediye Başkan Adayı olduğunu belirtti.

 

Demokrat Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yusuf Öz yapmış olduğu açıklamanın sonunda Yıldırım Halkından 30 Martta yapılacak olan Yerel Seçimlerde; “Adam Gibi” partinin “Adam Gibi”Yıldırım Belediye Başkan Adayı Yusuf Öz olarak seçim pusulasında  13’ncü sırada yer alan *KIRATLI DEMOKRAT PARTİ” ye EVET mührünü basmalarını istedi.

 

       Mustafa Küçükadalı

 


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0