BALKANTÜRKSİAD EDEBALİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Bursa’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD EDEBALİ’Yİ ZİYARET ETTİ
banner98
 Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulla göreve geldikten sonra faaliyetlerine hız kesmeden devam eden BALKANTÜRKSİAD, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu, Fatih Şakir, Süleyman İnan ve Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Kuru yer aldı.

 Yıldırım Belediyesi’nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Berat Tunakan, “En büyük aşkımız olan Bursa’ya hizmeti asli görevimiz olarak görüyoruz. Bursa’ya yararı dokunacak her projenin yanındayız. Yıldırım Belediyesinin hayata geçirmek istediği kentsel dönüşüm projelerini çok beğeniyoruz. Umarım bu projeler kısa zamanda hayata geçer ve Yıldırım hak ettiği değere kavuşur” dedi.

BALKANTÜRKSİAD olarak Balkanlar ve Bursa arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi amaçladıklarının altını çizen Berat Tunakan, “Yönetime geldiğimizde kendimize koyduğumuz ilk hedef olan BALKANTÜRK Evi’ni 30 Ağustos’ta açıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, Balkanlar ve Türkiye arasındaki ticaretin hız kazanmasını sağlayacak olan BALKANTÜRK Ticaret Merkezi. Bu proje için çalışmalarımıza başladık. Bakanlarımızın, Uludağ İhracatçı Birliklerinin ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın da desteğini aldık. Bu projeyi de en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de Yıldırım ve Bursa’da ikamet eden Balkan kökenli vatandaşların çokluğuna dikkat çekerek, “Balkan kökenli vatandaşlarımız hem Yıldırım hem de Bursa için çok önemliler. Bu vatandaşlarımız bizim kültür motiflerimizin önemli parçaları. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bu doğrultuda BALKANTÜRKSİAD ile beraber güzel projelere imza atmaya her zaman hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ve BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’ın birbirlerine hediyeler vermesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0