Badminton Türkiye Şampiyonasında Bursa Rüzgarı

Erzincan’da gerçekleştirilen okullar arası Badminton Türkiye Şampiyonası’nda Bursa klasiği yaşandı. Şampiyonada mücadele eden Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri hiç maç kaybetmeden Türkiye şampiyonu olma...

Badminton Türkiye Şampiyonasında Bursa Rüzgarı
banner98
Erzincan’da gerçekleştirilen okullar arası Badminton Türkiye Şampiyonası’nda Bursa klasiği yaşandı. Şampiyonada mücadele eden Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri hiç maç kaybetmeden Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdi.
Okul Sporları Gençler Badminton Türkiye Şampiyonası Erzincan´da yapıldı. Şampiyonada adeta Bursa rüzgârı esti. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakalar neticesinde genç erkekler kategorisinde Demirtaşpaşa MTAL Türkiye Şampiyonu oldu. Bursa adına genç kızlar kategorisinde mücadele eden Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi ise Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Okul Sporları Türkiye genç kızlar ve genç erkekler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda 16 ilden 19 kız takımı 95 sporcu, 18 ilden 19 erkek takımı 95 sporcu olmak üzere toplam 190 sporcu mücadele etti. İki ayrı spor salonunda birden devam eden müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Sporcular rakiplerini yenebilmek ve Türkiye şampiyonu olabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Final müsabakalarında başarılı bir performans gösteren Demirtaşpaşa MTAL öğrencileri maç kaybetmeden Türkiye şampiyonu olarak Badminton’da adeta Bursa klasiği yaşattı. Genç erkekler kategorisinde Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Erzincan Spor Lisesi ve Ankara Genç Osman Lisesi ise üçüncü oldu.
Genç kızlarda Ankara Elmadağ Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu olurken, Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Erzincan Anadolu Lisesi ve Bursa Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi üçüncü olma başarısı gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0