AYSUN TAŞÇEŞME İLK ALBÜMÜ ‘AŞIK OLDUM’U TANITTI

Bursalı şarkıcı Aysun Taşçeşme, ilk albümü ‘Aşık Oldum’un tanıtımını Tavacı Recep Usta Tuana Balo Salonu’nda yaptı.

AYSUN TAŞÇEŞME İLK ALBÜMÜ ‘AŞIK OLDUM’U TANITTI
banner98
 Tavacı Recep Usta Tuana Balo Salonu birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Güllü ve Müslüm Gürses başta olmak üzere müzik dünyasına damga vurmuş önemli sanatçılara besteler veren Bursalı besteci Kemal Taşçeşme’nin kızı Aysun Taşçeşme, 10 şarkının yer aldığı ‘Aşık Oldum’ isimli albümüyle müzik dünyasına giriş yaptı.

Bursalı müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği albüm tanıtım konserinde konuşan Taşçeşme, “Sevgililer gününe az bir zaman kala çıkardığımız bu albümü tüm sevgililere armağan ediyorum” dedi.

Ailesinin müzikle uğraşmasından dolayı 6 yaşından beri müzik ile iç içe büyüdüğünü ifade eden Taşçeşme, 11 yaşından beri profesyonel olarak da bu işi yaptığını söyledi. 2011 yılından beri Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebinin bünyesinde solist olarak çalıştığını belirten Aysun Taşçeşme, meslek hayatındaki 23.yılında ilk albümünü yapmanın heyecanı içinde olduğunu sözlerine ekledi.

“Kaliteli işler biraz uzun sürüyor ondan dolayı bu kadar bekledik” diyen Aysun Taşçeşme albümle ilgili bilgiler verdi. Aysun Taşçeşme şunları söyledi: “Albümümüzde toplam 10 parça var. Müziklerin hepsi Kemal Taşçeşme imzası taşıyor. Yine ünlü söz yazarları Şakir Askan ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Ali Tekintüre de sözlerini yazdılar. Albüm kendi şirketimiz olan Kemtaş’dan çıktı. Müzisyen arkadaşlarım hepsi desteklerini esirgemediler sağolsunlar. Kemal Taşçeşme ismini duyan herkes zaten bizde varız dediler.”

Tanıtım gecesinde, arabesk fantezi tarzında şarkıların yer aldığı albümün şarkılarını seslendiren Aysun Taşçeşme, dinleyicilerden tam not aldı.

Gecenin sonunda Tuana Balo Salonu Müdürü Ahmet Aktepe tarafından Aysun Taşçeşme’ye çiçek verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0