Automechanika 2015'te PRS'ye Yoğun İlgi

Otomotiv yan sanayiinin güçlü kuruluşu Profil A.Ş, PRS (Profil Rot Sanayii) markalı aftermarket (yenileme) ürünleriyle İstanbul’da düzenlenen Automechanika 2015’e Fuarı’na bu yıl da katıldı. Fuarda PRS markalı yeni ürünlerini sergileyen Profil A.Ş, fuar süresince verimli görüşmelere imza attı.

Automechanika 2015'te PRS'ye Yoğun İlgi
banner98
 Hasanağa OSB’de faaliyet gösteren ve PRS markasıyla dünyandaki birçok OEM firmasıyla direk çalışan Profil AŞ’nin Genel Müdürü Sezai Sezer, Automechanika 2015’e yurt içi ve dışından 1.667 firmanın katıldığını ve 14 salonda toplam 40.516 metrekare alanda gerçekleştiğini söyledi. Sezai Sezer, “Aftermarket pazarındaki markamız olan PRS’nin yeni ürünlerini sergiledik. Yeni iş bağlantılarına kapı aralayacağına inandığımız görüşmeler yaptık. Bu yılki fuarı geçmiş yıllarla kıyasladığımızda çevre ve komşu ülkelerden daha fazla alaka olduğunu gördük” dedi.
Profil A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Emre Yemenici de, 3 yıl önce PRS markasıyla girdikleri After Market pazarında iddialı hale geldiklerini söyledi. Yemenici, PRS ürünlerinin hem yurt içi hemde yurt dışında tercih edilmeye başladığını belirterek, “2011 yılında aftermarket pazarına giriş yaptık. PRS markasıyla, binek ve hafif ticari araçlar için salıncak kolu, rotil, rot başı, rot mili, Z- rot üretiyoruz. Farklı markaların değişik modelleri için binlerce çeşit ürünümüz var ve sürekli yeni ürünler yapıyoruz. Ürünlerimize rağbetin artması bizi daha da cesaretlendiriyor” diye konuştu.
İstanbul Automechanica Fuarı’nın her geçen yıl daha da çok ilgi gördüğünü vurgulayan Yemenici, “Bu yılki fuarda çok iyi tanıtım gerçekleştirdik. Fuar süresince mevcut müşterilerimizden yeni siparişler geldiği gibi yeni müşterilerle görüşerek siparişler aldık” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0