banner102

Atıcılık Sporunun Yeni Merkezi:Osmangazi

Osmangazi Belediyesi tarafından geçen ay hizmete açılan Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi, atıcılık sporu tutkunlarının merkezi oldu.

Atıcılık Sporunun Yeni Merkezi:Osmangazi
 Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi, atıcılık sporuna gönül vermiş sporcuların uğrak mekanı haline geldi. Baraj bölgesinde toplam 31 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan tesis, trap poligonu, skeet poligonu, idari bina, güvenlik noktası, otopark ve yeşil alanı ile insanlara doğayla iç içe spor yapma imkanı sunarken, ulusal düzeydeki şampiyonalara da ev sahipliği yapıyor.
Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kaya, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’nin atıcılık sporu adına önemli bir tesis olduğunu ifade ederek, “Daha önceleri böyle bir tesis olmadığı için insanlar sağa sola cam şişe, teneke kutu gibi birtakım hedefler koyarak atış yapıyorlardı. Bu durum çevre kirliliğinin yanı sıra, kırılan cam şişelerden dolayı yangınların çıkmasına neden oluyordu. Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’nin açılmasıyla birlikte bu durum ortadan kalktı. Artık hem vatandaşlar hem de sporcular, tesise gelerek doğayla iç içe bir ortamda sporlarını yapabiliyor” dedi.
Türkiye’nin çeşitli illerindeki atıcılık sporu tutkunu insanların yanı sıra, Atıcılık Milli Takımı sporcularının da Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’ne gelerek antrenman yaptığını belirten Kaya, “Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi, atıcılık tutkunu sporcuların buluşma noktası oldu. Böyle önemli bir tesisi Bursa’ya kazandırdığı için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’nin kısa sürede büyük ilgi görmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, tesisin hem atıcılık sporuna gönül verenlere, hem de bu sporu profesyonel olarak yapan sporculara doğayla iç içe spor yapma imkanı sunduğunu söyledi. Başkan Dündar, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi’nin ilerleyen günlerde ulusal ölçekte yarışma ve kamplara da ev sahipliği yapacağını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0