banner102

Arınç'tan Polislere İyileştirme Sözü

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, seçim çalışmalarının son gününde Nilüfer’i gezdi.

Arınç'tan Polislere İyileştirme Sözü
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, seçim çalışmalarının son gününde Nilüfer’i gezdi. İki ayrı noktada vatandaşlara seslenen Arınç, emniyet mensuplarına iyileştirme yapacaklarını söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin ile birlikte Nilüfer’deki Çalı ve Hasanağa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İlk olarak Çalı’daki vatandaşlarla görüşen Arınç, kahvehanede Bursalılar ile sohbet ettikten sonra mahalle sakinlerine seslendi. Daha sonra Hasanağa TOKİ konutları önünde toplanan vatandaşlara seslenen Arınç, bu seçimlerde iki ayrı görevi olduklarını söyledi. Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bursa’nın her ilçesini kazanmak istiyoruz ve bunlardan biri olan Nilüfer’i kazanmayı daha çok istiyoruz. Nilüfer’de en çok oyu alıyoruz ama belediye başkanlığını alamıyoruz. Başkanlık bizde olmayınca çalışmıyor, ideolojik bakıyorlar. Kendi düşüncelerinin arkasına saklanıp, milleti ihmal ediyorlar. Nilüfer çok şanslı çünkü en iyi adaylarımızdan biri olan Dr. Esgin’i burada gösterdik. Doktordur, çalışkandır, hizmeti önceler, buradaki insanlarımızın mutluluğu için çalışır. Biz onun her şeyine kefiliz. Allah yolunu açık etsin. Nilüfer’in hizmete ihtiyacı var. Burada çöreklenmiş zihniyet hizmet değil, başka bir şey yapıyor. Nilüfer sadece FSM’den ibaret değil. Diğer mahallelerimizin hizmet ihtiyacını gözetmemiz gerek ama beyefendi onlardan uzak. Biz hizmet, adalet için yola çıktık. Bursa’da çok fazla yeri merak etmeyeceğiz. Bir yerden haber bekleyeceğiz. Nilüfer'den de zafer alırsak çok sevineceğiz.”

"BÜYÜKŞEHİR VE NİLÜFER EL ELE VERECEK HİZMETLER KATLANACAK"

Bu hükümetin memlekete çok büyük hizmetler yaptığını da ifade eden Arınç, “Yollar yaptık, hastaneler yaptık, okullar yaptık, barajlar, göletler yaptık. Daha geçtiğimiz günlerde Nilüfer’de 7 bin 500 kişilik spor salonunu açtık. Okullarımızla, spor alanlarımızla, gençliğe verdiğimiz değerlerle çok güzel şeyler yaptık. Büyükşehir Belediyesi de çok çalıştı. O yüzden bu seçimde Büyükşehir Belediyesi ile ve Nilüfer Belediye Başkanımız el ele verecekler, hizmetler katlanarak büyüyecek. Hükümetimizin bu başarılarına karşı onu lekelememek isteyen iftira atmak isteyenlere, yalanla, hakaretle yola çıkanlara da Nilüfer’den bir cevabımız olmalı. Biz Başbakanımıza güveniyor, onları seviyoruz. Hepimiz dik duruyoruz. Hamdolsun cesaretliyiz, hiçbir şeyden korkmuyoruz. Onların yalanları inşallah başlarına çalınacak. Kazandıkları kuyuya kendileri düşecek. Tuzaklarını Allah başlarına musallat edecek” dedi.

ARINÇ'TAN EMNİYET MENSUPLARINA İYİLEŞTİRME SÖZÜ

Ayrıca Hasanağa TOKİ’de oturan emniyet mensuplarını da unutmayan Arınç, onlara müjde verdi. Fedakarca çalışan emniyet mensuplarının yapılan iyileştirmelere rağmen yaptıkları işe uygun haklara henüz kavuşamadıklarını ifade eden Arınç, "Bütün içişleri bakanlarımıza söylüyoruz. Özellikle sokak olayları, belki cinayetler ve diğerlerine karşı çok fedakarca mücadele ediyorlar. Kendi hayatlarını ortaya koyuyorlar. Pek çok şehidimiz oluyor. Polislerimizin hakkını ödeyemeyiz. Polislerimizin, emniyet mensuplarımıza yaptıklarımıza ilaveten çok daha iyileştirmeler yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Özellikle emeklileriyle maaşlarının yükseltilmesi tazminatlarının maaşlarına dahil edilmesi konusunda çalışmalarımız var. Onlar mesai içinde çalışmıyorlar. Yaptıkları iş kolay değil. Onlar bizim huzurlu yaşamanız için kendi hayatlarını ortaya koyuyor” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0