banner102

Antrenörlere Eğitim Semineri

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, kuruma bağlı antrenörleri, sözleşmeli spor uzmanlarını ve sportif eğitim uzmanlarını eğitmeye devam ediyor. Prof. Dr. Füsun Öztürk Kuter, antrenörlere ‘motivasyon’ konusunda seminer verdi.

Antrenörlere Eğitim Semineri
 Antrenörlerin daha verimli çalışmaları ve yeni bilgiler edinmeleri için İl Müdürlüğü tarafından Akpınar Kültür Merkezi’nde 2 günlük Antrenör Gelişim Semineri düzenlendi. Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, antrenörler, sözleşmeli spor uzmanları ve sportif eğitim uzmanlarının katıldığı seminerde akademisyenler motivasyondan performans yükseltmeye, yeni yeteneklerin belirlenmesinden oyunla öğretim yöntemlerine kadar birçok başlıkta sunum yaptı.

2 GÜNDE 7 SUNUM YAPILDI

İlgiyle izlenen seminerin ilk gününde Uludağ Üniversitesi'nin eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Füsun Öztürk Kuter ‘Motivasyon’, yine Uludağ ve İstanbul Üniversitesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bilge Donuk ‘Sporda Hedef Belirleme, Strateji ve Performans Yükseltme’, Doç. Dr. Ramiz Arabacı ‘Sporda Yeteneğin Belirlenmesi ve Yönlendirme’, Şevket Yılmaz Hastanesine bağlı Uzman Dr. Erdal Hancı ise ‘Ergojenik Yardımcılar ve İlaç Desteği’ sunumlarını yaptı. Seminerin ikinci gününde ise yine Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şenay Koparan Şahin ‘Altyapı Antrenmanları ve Sporcu Seçiminde Psikomotor Becerileri ve Kognitif Nitelikleri Ön Plana Çıkaran Yeni Yöntemler’, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Şekir ‘Spor Sakatlıkları ve Önleyici Tedbirler’, Öğretim Gör. Mehmet Doğan ‘Altyapı Çalışmalarında Oyunla Öğretim ve Uygulamaları’ adlı sunumları yaptı.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0